Marknadschef till Didner & Gerge Fonder

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2017
Stängs
den 16 november 2017
Kontakta
Peter Ekström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Didner & Gerge är ett välrenommerat och fristående fondbolag grundat 1994 som bedriver en aktiv förvaltning av egna fonder med målet att skapa en god avkastning över tid. Vår investeringsfilosofi går ut på att leta efter bolag som vi bedömer har potential till en god utveckling. Vi är uthålliga och långsiktiga och tar inte hänsyn till kortsiktiga svängningar på börsen. Det viktiga för oss och för våra kunder är resultatet på lång sikt.

Vi söker nu en marknadschef.

Om rollen
Som marknadschef kommer du ansvara för och leda bolagets försäljnings- och marknadsföringsarbete mot direktkunder, tredje part och institutioner. Du kommer arbeta såväl strategiskt som operativt, vilket bl.a. innefattar att tillsammans med VD fastställa årsplaner för försäljning, distribution och marknadsföring av bolagets fonder samt att planera, genomföra och följa upp bolagets marknadsaktiviteter, t.ex. deltagande i mässor och arrangera egna kundträffar.

En central del av ditt arbete kommer också handla om att vårda och upprätthålla befintliga kundkontakter samt att söka nya samarbeten och marknader.

Till dina arbetsuppgifter hör vidare bl.a. att ansvara för utformning och utveckling av bolagets digitala plattformar, ta fram budget för marknadsföring och aktiviteter samt löpande ta fram kommunikativt material till kunder.  

Du kommer primärt arbeta på bolagets kontor i Stockholm men tjänsten innefattar också någon dags resande per vecka inom Sverige.

Tjänsten innebär stor frihet under eget ansvar. Vidare har vi en företagskultur där vi alltid försöker minimera tidskrävande internadministration, t.ex. omfattande internrapportering och interna möten. Detta betyder att du som marknadschef alltid kommer prioritera det operativa arbetet.

Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad civilekonom (eller motsvarande) och med relevant arbetslivserfarenhet från finansbranschen, gärna från ett annat fondbolag. Du har ett stort intresse och kunskap om aktie- och fondmarknaden och en vilja att ständigt utvecklas.

Då tjänsten innefattar omfattande kundkontakt är det synnerligen viktigt att du har hög servicekänsla samt är representativ och kommunikativ med mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du prestigelös, ödmjuk, lyhörd och besitter hög integritet.

Rollen förutsätter också att du är noggrann, analytisk samt har god organisationsförmåga och stor ansvarskänsla.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan nu. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan och CV skickas till peter.ekstrom@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn. 070-813 51 85.

Liknande jobb

Liknande jobb