VD sökes till Martin G Anderson

Plats
Örebro
Annonserat
den 17 oktober 2017
Stängs
den 16 november 2017
Kontakta
Lisa Stenport
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Glasbearbetning from Glasgruppen

Martin G Anderson annonsbild
Martin G Anderson är ett lagom stort företag med omfattande kundfokus och ett fantastiskt gäng medarbetare inom produktion, transport, sälj och administration. Vi tillhandahåller och vidareförädlar planglas till glasmästare, fasadtillverkare och andra återförsäljare runt om i Sverige. Våra utmaningar framöver är bl.a. en ökad produktivitet och implementeringen av LEAN som vi tror benhårt på. Vi söker dig som med tydlig, strukturerad och varm hand kan ta oss till nästa nivå av lönsamhet. Ditt sätt att arbeta med människor ska vara genuint och inspirerande, men framför allt tydligt. Våra värdeord är engagemang, ödmjukhet, ansvar och mod och dem vill vi att du känner ända in i benmärgen.

Martin G Anderson är en del av Glasgruppen som är en familjeägd koncern med dotterbolag i Örebro, Stockholm och Göteborg. Vi är ca 70 medarbetare som arbetar mycket nära våra kunder för att lösa deras problem och utmaningar. Att jobba på Martin G innebär att varje dag mötas av nya utmaningar, både högt och lågt. Som VD behöver du både ha det övergripande perspektivet, prioritera och driva på utvecklingen, samtidigt som du sätter dig in i detaljerna när det behövs. En av våra största utmaningar är att accelerera vårt långsiktiga förbättringsarbete där vi vill arbeta strukturerat och metodiskt mot långsiktiga mål, men utan att tappa våra viktigaste konkurrensfördelar som är flexibilitet och korta ledtider. Du måste ha tidigare erfarenhet av minst en producerande verksamhet och människorna som jobbar där, det är superspeciellt och underbart. Vi ser gärna att du har arbetat med eller till och med implementerat LEAN och har du även erfarenhet av att driva produktivitetsökning så är det mycket meriterande. Som person och ledare vill vi att du är metodisk, analytisk, tydlig och empatisk och tycker om att arbeta med och utveckla andra människor.

Våra kunder och relationerna till dem är bland det viktigaste vi har och därför är det viktigt att du har en social och säljande ådra. Lite tävlingsinstinkt skadar inte heller och gör livet roligare. Säljteamet består av några av Sveriges duktigaste rådgivare på glas så av dem kommer du att få lära dig allt om detta fantastiska material.

Som VD har du förstås ansvar för Martin G´s verksamhet, utveckling och lönsamhet men även för samarbetet inom Glasgruppen. De andra dotterbolagscheferna blir några av dina närmsta kollegor och vår koncernchef som sitter i Stockholm tänker hälsa på så ofta hon kan. Samarbete och synergier inom gruppen är med andra ord något som är högt prioriterat.

Vi erbjuder dig:

 • En spännande utmaning!
 • Helhetsansvaret över ett tillverkande företag med allt från produktion, logistik, kvalitet, försäljning och ekonomi
 • En centralt belägen arbetsplats i Örebro med grymma medarbetare, men även kollegor och bollplank i Stockholm och Göteborg
 • Underbara men krävande kunder
 • Tillfället att få lära dig allt om glas
 • Möjligheten att fortsätta utvecklingen av Martin G till dess fulla potential!

Som person och ledare behöver du vara:

 • Metodisk
 • Analytisk
 • Tydlig
 • Empatisk

Din erfarenhet behöver bestå av:

 • VD eller platschefsroll i en producerande verksamhet
 • Lean Production
 • Lönsamhet- och budgetansvar
 • Arbete med produktivitetsökning är mycket meriterande

Läs mer om oss på www.glasgruppen.se och ring gärna Lisa för frågor, 0707 96 93 13

Välkommen med din ansökan till Lisa Stenport, lisa.stenport@glasgruppen.se

Urval och intervjuer sker löpande tills vi hittat den vi söker!

Liknande jobb

Liknande jobb