Revisor till BDO:s nya storsatsning

Rekryterare
BDO
Plats
Linköping
Annonserat
den 18 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Jobba med branschens nöjdaste kunder
Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Genom att skapa nära och bra relationer till våra kunder kan vi på BDO jobba mer effektivt och därmed kosta på oss lite extra engagemang i varje enskilt uppdrag. På köpet får vi också värdefull tid över för våra kollegor och för oss själva. Det är genom att jobba bäst, inte mest, vi har belönats med utmärkelsen ”branschens nöjdaste kunder”. För femte året i rad toppar vi Svenskt Kvalitetsindex mätning.

Var med och bygg upp BDO:s nya kontor i Linköping! Vi ska tillsammans bygga upp det ledande fullservice-kontoret (revision/rådgivning/företagsservice/skatt) med drygt 30 medarbetare som ska vara det naturliga valet för ägarledda företag i Linköping med omnejd. Vi kommer att samarbeta med våra kontor i Jönköping och Nyköping. Vi kommer att fokusera på kundgruppen ägarledda medelstora företag med mellan 10-50 anställda. Vi vill vara med på våra kunders tillväxtresa och ser att det finns många företag i uppstartsfas som är i stort behov av en rådgivare och/eller revisor. Vi ska vara företagens naturliga val!

Vi erbjuder
BDO är ett företag som tar kundrelationen på allvar – därför har vi vunnit SKIs Nöjd Kund fem år i rad.
Som Revisor på BDO kommer du att verka i en miljö som präglas av ett stort engagemang, hög ambition och affärsmässighet. Hos BDO är det högt i tak med en hög kvalitetsmedvetenhet. Vi har en ansvarstagande företagskultur där både kunden och individen står i fokus. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en
stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att BDO i Sverige har ca 650 anställda på 24 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi pratar om ”work life balance” inom BDO vilket handlar om att det finns möjlighet att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid och det finns tid för återhämtning mellan ”arbetstopparna”. Vi satsar på individuell utveckling i en i våra ögon unik företagskultur.
Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Och har du en näsa för affärer är vi övertygade om att du når extra högt.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att revidera kundföretagens räkenskaper och förvaltning. Kundernas storlek varierar och det förekommer internationella uppdrag där vi samarbetar med BDO i övriga världen.
 Du har det affärsmässiga ansvaret, huvudansvar mot kund för hela revisionsarbetet, arbetsleder ditt team med revisorsassistenter samt har ansvar för slutavstämning och avrapportering. Självklart finns dina kompetenta kollegor inom BDO som stöd. Uppdragen sker till stor del ute hos kunderna som kommer att finnas i Linköping med omnejd.  I denna tjänst rapporterar du till Kontorschefen för Linköpingskontoret. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och utgår från BDO:s kontor i centrala Linköping.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är auktoriserad revisor med erfarenhet från medelstor eller större revisionsbyrå. Du har erfarenhet av att sköta och ansvara för egna revisionsuppdrag på mindre/medelstora ägarledda bolag och har vana att vara både rådgivare och bollplank till kunderna. Du är auktoriserad revisor med aktuell auktorisation från Revisorsinspektionen (RI).  Har du egna kunduppdrag/-volym ses det som meriterande. Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska. Hos BDO värdesätter vi egenskaper som initiativkraft, målfokus, driv och social kompetens. Det sistnämnda innebär att du har servicekänsla och engagemang.  Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga då vi på BDO arbetar i team. Att du känner igen dig i våra värdeord service- och relationsdrivna, kompetenta, proaktiva och progressiva ser vi som en självklarhet.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult/partner Lotta Belfrage Palmqvist på 0722-522 373. Ansök snarast, dock senast 12 november, genom att maila ditt CV och ansökningsbrev till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se eller genom att ansöka direkt via www.constatera.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!