Ekonomiansvarig till Ultramare

Rekryterare
Ultramare
Plats
Trollhättan
Annonserat
den 18 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Ref:
2323
Kontakta
Heidi Bader
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

På uppdrag av vår kund söker vi en ekonomiansvarig till företagets kontor i Trollhättan. I rollen rapporterar du till VD och är del av ledningsgruppen.

Tjänsten:
I rollen är du ansvarig för den ekonomiska styrningen och uppföljningen av verksamheten. Du är delaktig i affärsplanering samt bidrar i investerings- och produktkalkyler. I detta innefattas även ansvar för utveckling av ekonomisystem. Utöver detta utgör du ett HR stöd till VD. Du är med i fackliga förhandlingar samt hanterar personalpolicy kring företagshälsovård, friskvård, kompetensutbildning osv.

Dina arbetsuppgifter består av:
• Ekonomisk uppföljning, analyser och rapporter
• Likviditetsplanering
• Budget och prognos
• Lagerredovisning och orderstock
• Löpande bokföring och avstämningar balanskonton
• Moms, inkomstdeklarationer, löner och arbetsgivaravgifter
• Löne- och personaladministration

Profil:
Du som söker har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års arbete av kvalificerade ekonomiuppgifter. Du har grundläggande kunskaper inom arbetsmiljöområdet och har kännedom om lagar och regler rörande personal. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av Monitor är det meriterande.

Som person är du självgående och driven. Företaget är entreprenörsdrivet där det är hög energi med snabba beslut och ändringar, du bör trivas i denna typ av miljö och vara flexibel och snabb i ditt sätt. Du är analytisk och lösningsorienterad. Du ges utrymme att bidra och får gärna vilja påverka och förändra. Som ekonom har du givetvis ordning och reda och är självklart strukturerad i ditt arbete.

Företagspresentation:
Ultramare bildades 1934 och är Skandinaviens äldsta filterföretag. Idag är vi en ledande tillverkare på den svenska luftfiltermarknaden. Ultramare skall med passionerade och kunniga medarbetare tillverka, utveckla och marknadsföra energieffektiva och klimatsmarta ventilationsfilter som skyddar människor, processer och maskiner.

Vi har under 2000-talet mångdubblat såväl omsättning som antalet anställda. Vi tillverkar produkter som renar luften, så självklart värnar vi om miljön i stort. En målsättning som genomsyrar hela företaget på alla nivåer. Läs mer om företaget på http://www.ultramare.se/.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor kontakta:
Heidi Bader hbader@contaplus.se 0709 856 337
Mattias Larrieu mlarrieu@contaplus.se 0734 166 016

Liknande jobb

Liknande jobb