Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 oktober 2017
Stängs
den 18 november 2017
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR söker en Ekonomiassistent för ett uppdrag hos en av våra kunder. Du kommer starta som inhyrd konsult ca sex månader och därefter kommer inhyrningen övergå till en anställning hos vår kund. Kundföretaget har kontor på Hisingen. Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning och rapportera till Ekonomichef. 

Rollen
Din roll innebär att ansvara för kundreskontra med arbetsuppgifter som registrera betalningar, skicka påminnelser, räntefakturering och inkassohantering. Du kommer även stötta och hantera en viss del av leverantörsreskontran. Vidare kommer du vara behjälplig med löpande bokföring, avstämningar och bokslut. 

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och har erfarenhet ifrån kund- och leverantörsreskontra. Du har mycket goda kunskaper inom excel och är systemkunnig. Du trivs att arbeta självständigt och att ta ansvar. Som person är du analytisk, flexibel och rak i din kommunikation. 

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så vänta inte med att söka tjänsten, urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb