Nordic Trustee söker avtals- och dokumentansvarig

Rekryterare
Nordic Trustee
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 oktober 2017
Stängs
den 22 november 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Rollen är ny på kontoret i Sverige och du kommer att ges stor frihet att utforma ramarna för arbetet. Vi ser dock framför oss att dina arbetsuppgifter huvudsakligen kommer att bestå av att:

- kvalitetssäkra hela kedjan av vår interna avtals- och dokumenthantering, från affär till arkivering
- inom ramen för våra säkerhetsagentuppdrag hantera fysiska värdehandlingar, såsom aktiebrev och pantbrev
- hantera säkerheter i Bolagsverkets och Lantmäteriets elektroniska arkiv
- registrera lånedata och annan uppdragsinformation i våra interna databaser
- ha löpande kontakter med kunder, advokatbyråer och banker avseende insamling/utlämning av dokument och värdehandlingar
- utarbeta rutiner och arbeta i interna projekt inom koncernen

Du kommer att integreras i affärsverksamheten och vara en central och viktig person på kontoret i Stockholm.

Arbetet inom Nordic Trustee-koncernen bedrivs integrerat och vi utnyttjar i hög grad möjligheten att dra nytta av varandras erfarenheter, vilket innebär ett nära samarbete med kollegorna på kontoren i övriga Norden.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har minst ett par års erfarenhet från liknande roll hos bank, bolag eller advokatbyrå. Givna egenskaper för denna roll är noggrannhet, sinne för detaljer och god servicekänsla. Då rollen är ny förutsätts även att du är proaktiv och har en förmåga att självständigt utveckla ramar och rutiner för arbetet. Goda kunskaper i engelska är ett krav och erfarenhet av hantering av avtal på engelska är viktigt. Goda kunskaper i Office-paketet och Worksite är önskvärt.

Vi är ett litet men stadigt växande team i Stockholm och för att trivas hos oss är det vidare viktigt att du har en positiv, social och prestigelös personlighet.

Du erbjuds
Nordic Trustee är ett företag med höga ambitioner och stort fokus på expansion. På arbetsplatsen är det högt i tak, flexibelt och som anställd erbjuds du möjlighet att i stor utsträckning påverka din egen roll. Kontoret är beläget på en attraktiv adress intill Stureplan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordic Trustee med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefon 0766-33 14 42. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan, så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Nordic Trustee (tidigare Norsk Tillitsmann) är den ledande aktören för oberoende agenttjänster på den nordiska värdepappersmarknaden. Vi tillhandahåller ett brett utbud av agenttjänster men vår kärnverksamhet är att agera agent i alla typer av obligationsfinansieringar, och under åren har vi haft över 10 000 uppdrag. I dagsläget består vår uppdragsportfölj inom obligationsfinansiering av över 2 400 pågående uppdrag med en sammanlagd lånevolym överstigande SEK 1 300 miljarder. Vi har kunder i över 20 länder och dessa utgörs huvudsakligen av stora och medelstora företag, banker, finansbolag och kommuner. Nordic Trustee etablerades 1993 i Oslo och bedriver idag verksamhet i samtliga nordiska länder. Verksamheten i Sverige startade 2012 och är under fortsatt utveckling och expansion. Nordic Trustee ägs sedan augusti 2017 av Altor.

Till vårt växande team i Stockholm söker vi nu en medarbetare som ska ansvara för vår interna avtals- och dokumenthantering.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb