First line support / administratör till utvecklande tjänst i Solna

Rekryterare
SW
Plats
Solna
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 25 november 2017
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

First line support/administratör till utvecklande tjänst i Solna

Är du en utpräglad administratör som kombinerar noggrannhet med en god och hög servicenivå? Ser du dig själv i en snabbrörlig och föränderlig miljö? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om tjänsten
SW söker nu för kunds räkning en first line support/administratör. Kunden arbetar med att administrera försäkringar och pensioner mot företag, och du kommer att ingå i ett kundserviceteam, där dina uppgifter kommer att inbegripa diverse kundärenden som berör premier, kollektivavtal, pensioner mm. Du agerar spindel i nätet och är länken mellan företaget och dess kunder.

Vår kund sitter i inbjudande lokaler i Solna, med närhet till Mall of Scandinavia. Uppdraget är inledningsvis på sex månader, och för rätt person finns mycket god chans att bli överrekryterad till kunden.

Lämplig bakgrund
Du som söker är en noggrann person som drivs av att arbeta administrativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete men detta är inget krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, och är van vid att arbeta med datorer och system. 

Du är en driven, lättlärd och nyfiken person som har skinn på näsan och har god kommunikativ förmåga samt ett trevligt bemötande gentemot kunderna. Du ges möjlighet att komma in i en föränderlig och rörlig miljö, där du har möjlighet att växa med oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår under sex månader. Därefter finns för rätt person mycket god chans till att bli överrekryterad till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb