Arbetsrättsexpert / Förhandlare till Svensk Handel i Örebro

Rekryterare
Svensk Handel
Plats
Örebro
Annonserat
den 27 oktober 2017
Stängs
den 26 november 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som arbetsrättsexpert/förhandlare hos Svensk Handel kommer du att ge service till våra medlemmar genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden. Arbetet innebär bland annat att förbereda och genomföra förhandlingar, ge löpande rådgivning, författa juridiska skrifter, medverka i och/eller leda kollektivavtalsförhandlingar samt företagsbesök. Vidare kommer du att hålla utbildningar såväl internt som externt. Du rapporterar direkt till Regionchef Arbetsrätt och Förhandling Mitt. I Örebro sitter Svensk Handel i centrala lokaler som även rymmer bl.a. Svenskt Näringslivs regionkontor och ett flertal av Svenskt Näringslivs andra bransch- och arbetsgivarorganisationer. Det förekommer resor i arbetet.

Vem är du
Vi söker dig med en juristexamen samt flera års erfarenhet av förhandlingsverksamhet inom arbetsrättens område. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta på ett förbund, en advokatbyrå alternativt ett företag och/eller liknande. Som person är du beslutsför och har integritet. Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, tålmodig och ansvarstagande. Vidare är du lyhörd samt besitter en mycket god samarbetsförmåga. Vi är övertygade om att du har ett stort engagemang för arbetsrätten, arbetslivet och företagandet. Du har körkortsbehörighet B.

Om verksamheten
Svensk Handel är bransch- och arbetsgivarorganisationen för små och stora företag inom detaljhandel, partihandel och e-handel. Vår uppgift är att stärka handeln och bidra till att öka medlemsföretagens lönsamhet. Handeln står för nära 11 procent av Sveriges BNP och tillsammans är handelsföretagen en av de största arbetsgivarna. Svensk Handels 11 000 medlemsföretag har sammanlagt 300 000 anställda. Svensk Handel ingår i Svenskt Näringsliv. Vår vision är att stärka handelns konkurrenskraft. Besök gärna hemsidan för mer information om Svensk Handel AB, www.svenskhandel.se

Du erbjuds
Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll där du får arbeta självständigt med stor frihet under ansvar. Du blir en del av en arbetsplats med högt i tak och med kompetenta och engagerade medarbetare.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Handel AB med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766-33 14 40. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se