Controller till HAVI Sverige i Tumba

Rekryterare
HAVI Sverige
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 november 2017
Stängs
den 2 december 2017
Kontakta
Sara Borgeström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Controller till tillväxtbolag i Tumba

Om tjänsten
Till vår anläggning i Tumba, som också är bolagets svenska huvudkontor, söker vi nu en erfaren Controller. Tjänsten är ny och är en följd av att ekonomiavdelningen får nya uppgifter och att bolaget tecknat avtal med en ny stor kund. Controlleravdelningen består idag av tre personer, två controllers och en controller manager. Du kommer rapportera till controller managern. 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Sammanställa, rapportera och analysera månatliga verksamhetsnyckeltal
  • Månatlig resultatrapportering innefattande kostnads- och intäktsanalys
  • Budget- och prognosarbete
  • Visst bokföringsarbete
  • Kundrapportering för någon eller några av bolagets kunder
  • Stöd till företagets operativa avdelningar, t.ex. i form av analyser, sammanställningar och utredningar

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med ca 2-4 års erfarenhet som controller på ett medelstort/större företag.

Som person är du strukturerad, självständig och van att arbeta mot deadlines. Du är affärsmässig och professionell i ditt bemötande i såväl interna som externa kontakter och har lätt för att samarbeta med andra. Därtill är du kvalitetsmedveten och analytisk med ett stort mått av nyfikenhet och eget driv. Goda generella IT-kunskaper (större affärssystem, Excel osv) är en förutsättning liksom att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråket är engelska.

Vi erbjuder
Vi erbjuder anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklings-möjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Om företaget
HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald’s, Subway, Pizza Hut, Vapiano, Jensen’s Böfhus, Daily Greens och snart Espresso House, där McDonald’s är den största kunden. Som logistikpartner till McDonald´s förser vi året runt ca 210 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder med ca 8 000 leveransställen.

I Sverige omsätter verksamheten ca 1,8 mdkr och har ca 170 anställda.  Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar HAVI med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 08-407 55 12.

Liknande jobb

Liknande jobb