Regionchef Örebro - Relita Industri & Skadeservice AB

Plats
Örebro
Annonserat
den 3 november 2017
Stängs
den 20 november 2017
Ref:
SE-12588
Kontakta
Magnus Wikström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledarskap & Affärs- och Verksamhetsutveckling

Position
Relita står inför en spännande tillväxtresa på den svenska marknaden. I rollen som Regionchef Örebro kommer du få ansvaret att leda verksamheten mot framtida tillväxt i Örebroregionen utifrån den starka plattformen som GUJA AB byggt upp inom riv- och håltagning. Som Regionchef leder du utvecklingen av verksamheten, där nya tjänster inom främst industri- och skadeservice skall utveckla affären ytterligare.

Som Regionchef i Örebro är det viktigaste att kunna leda, driva och utveckla regionens verksamhet för att positionera Relita på den lokala marknaden. I ditt uppdrag ingår även att bredda affären utanför Örebro. Tillsammans med medarbetarna står du inför en tillväxtresa, att ta verksamheten från en omsättning på 80 miljoner till 130 miljoner de närmsta åren.

I den dagliga operativa verksamheten leds arbetet av 8 produktionsledare, som tillika bildar stommen i din ledningsgrupp.

Relita har en tydlig tillväxtstrategi mot att bli rikstäckande där ditt ledarskap kommer vara en viktig funktion när det gäller att positionera bolaget på lokala marknaden, men där du själv har stor frihet att lägga strategin för att nå regionens tillväxtmål.

I rollen som Regionchef rapporterar du till COO.

För att lyckas i rollen så behöver du ha flerårig ledarerfarenhet och ha förmåga att kunna leda genom andra. Du har även förmågan att kunna tillföra nya affärer på marknaden. Vi tror att du har branscherfarenhet från byggservice, industriservice eller sanering.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 20 november 2017, via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-12588). Vid frågor kontakta Magnus Wikström på 019-19 68 13 eller Carl Pauly på 019–19 68 06.

Om företaget
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har ca 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck- / avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.