Affärsanalytiker Navet Corporate finance

Rekryterare
Navet
Plats
Helsingborg alt. Malmö
Annonserat
den 6 november 2017
Stängs
den 5 december 2017
Kontakta
Joakim Lindahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Navet annonsbild no. 2
Vårt team inom Navet Corporate finance arbetar med hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning vid företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar. I teamet ingår erfarna rådgivare inom företagsöverlåtelser, registrerade fastighetsmäklare, fastighetsutvecklare och analytiker.

Som affärsanalytiker utgör du ett centralt affärsstöd i analys och värderingsarbete med framtagande av presentationer i form av PM och investeringsmemorandum. För att uppnå ett bra resultat krävs det att du intresserar dig för företagen du analyserar och förstår deras verksamhet. När du behärskar steg ett och har förmågan och ambitionen att ta nästa steg i rollen som affärsanalytiker finns det möjlighet att möta kunden tillsammans med andra medarbetare i organisationen. På så sätt får du deltaga i utmanande projekt och skapa långsiktiga relationer med kunderna.

Vi ser gärna att du är ekonom på gymnasie- eller högskolenivå. En fördel är om du har god förståelse för den terminologi som nämns i arbetsbeskrivningen.

Kontaktperson: Joakim Lindahl, Partner, Affärsområdeschef Navet Corporate finance
E-post: joakim.lindahl@navet.se
Telefon: 0705-79 02 45

Liknande jobb

Liknande jobb