Blaq

Senior Sales Manager – Carnegie Fonder

Rekryterare
Blaq
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 november 2017
Stängs
den 6 december 2017
Kontakta
Carl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Carnegie Fonder startade 1988 och har ett förvaltat kapital på 70 miljarder kronor. Det gör oss till en av landets största fristående fondförvaltare. Alla våra fonder är aktivt förvaltade och skapar ekonomisk trygghet åt pensionssparare, stiftelser och företag.

Nu söker vi en Senior Sales Manager

Som Sales Manager är du en del av ett framgångsrikt säljteam med uppgiften att utveckla och bearbeta det institutionella kundsegmentet. Tjänsten innebär ett stort kundansvar där du också är högst delaktig i både övergripande strategiarbete och det operativa genomförandet.

Befattningen som Sales Manager på Carnegie Fonder erbjuder en spännande utvecklingsmöjlighet inom försäljning och produktutveckling – med resultatansvar. Carnegie Fonder har ett brett produktutbud och lång förvaltningshistorik, med några av marknadens högst rankade aktie- och räntefonder. Som Sales Manager bearbetar du det institutionella kundsegmentet med samtliga produkter, vilket ställer höga krav på produktkunskap, marknadsintresse och kundförståelse. Du förväntas utveckla den befintliga försäljningen men också attrahera nya kunder samt utveckla strukturer kopplade till kundsegmentet.

Rätt kandidat för tjänsten trivs med kundkontakt och med att driva affärer. För att lyckas måste du vara mycket analytisk och resultatinriktad. Rollen ställer höga krav på att kunna bygga långsiktiga relationer, samtidigt som övergripande frågor inom försäljning, prospektering samt utveckling av Carnegie Fonders processer ligger högt på vår agenda.  

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat mot det institutionella segmentet med försäljning eller rådgivning. Du ska ha relevant akademisk utbildning, vara SwedSec-licensierad och ha erfarenhet av arbete i finansbranschen. För att lyckas i rollen har du en stark förmåga att kunna tolka och värdera kundbehov, formulera budskap samt en förmåga att skapa nytänkande säljstödsmaterial. Du arbetar strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och vill samtidigt dela med dig av din kunskap för att bidra till teamets och Carnegie Fonders framgång.

I denna rekrytering samarbetar vi med Blaq Group Rekrytering. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carl Tullberg på telefon 070-092 39 05. Urval och intervjuer sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb