Interim Finansiell Controller till Wangeskog Hyrcenter

Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 november 2017
Stängs
den 29 november 2017
Kontakta
Louise Grammatikas
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Är du en erfaren controller som har lätt för att sätta dig in i nya verksamheter? Kanske kan denna interima tjänst vara rätt utmaning för dig?

Vi söker nu en Finansiell Controller till Wangeskog Hyrcenter via EQonomy/Wise Professionals. Detta är ett uppdrag med start i mitten på januari och pågår t.om augusti 2018. Uppdraget är på ca 60-80%.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en Finansiell Controller till Wangeskog Hyrcenter. Då nuvarande ekonomichefen går på föräldraledigt behöver företaget stärka upp med en person som upprätthåller delar av ekonomichefens arbete. Detta är en central roll där du kommer att arbeta med uppföljning och styrning av verksamheten i Sverige. Du kommer att arbeta nära och stötta affärsstödsteamet och region- och hyrcenterchefer samt rapportera till styrelsen. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Ta fram rapporter och analysunderlag
  • Planering, analys och uppföljning av resultat
  • Utvärdering och rapportering både till organisation och till styrelse
  • Prognosarbete
  • Investeringar, kalkyler, resultaträkning

Du kommer att arbeta på företagets huvudkontor i Högsbo Industriområde.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning i ekonomi. Du har minst 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning och controlling och är van att arbeta självständigt. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller hyrbranschen.

Som person är du är engagerad, lyhörd och ansvarsfull. Du har dessutom en god analytisk förmåga och trivs med att samarbeta med andra. Då styrelsen förväntar sig genomtänkta och konkreta analyser och rapporter ser vi också att du är en noggrann, affärsorienterad och prestigelös person som tar hjälp när det behövs.  

Om Wangeskog
”Wangeskog Hyrcenter är en stark och erfaren spelare inom maskinuthyrning och vi vill vara en totalentreprenör inom maskinuthyrning. Vi vänder oss främst till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Vi lever efter mottot ”Anlita oss – vi löser det”. Det betyder att vi vill vara mer än en leverantör – vi vill vara en samarbetspartner. Det som framförallt skapat vårt goda rykte hos kunderna är vår personliga service. Den sitter i väggarna. Nyckeln till den gedigna servicekänslan vi kan erbjuda är vår erfarna och engagerade personal. Sedan starten 2002 har Wangeskog Hyrcenter haft en stadig tillväxt och våra expansionsplaner är fortsatt stora. Idag finns vi representerade i de tre storstadsregionerna och vi öppnar nya hyrcenter kontinuerligt.”

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Louise Grammatikas, louise.grammatikas@wise.se

Jag går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Jag ser fram emot att höra från dig!