Preem Partner Mellerud

Rekryterare
Preem AB
Plats
Mellerud
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 19 november 2017
Ref:
SE-12622
Kontakta
Ulf Hillstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position

Bli din egen, med hjälp av oss

Vill du bli din egen chef med egen anställd personal och få fullt ansvar för försäljning och lönsamhet? Du blir samtidigt en del av Preems butikskoncept och har fullt stöd av oss i din nya roll som Preem Partner och egen företagare. Med nära kontakt och personliga möten kommer du att få stark uppbackning när det gäller marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö samt utbildning.

Just nu söker vi efter dig som vill bli Preem Partner i vår Preemstation på Landsvägsgatan i Mellerud.

Är du vår Preem Partner i Mellerud?

Som Preem Partner ska du trivas i en utåtriktad roll, där service och nöjda kunder är viktiga ledord. Med erfarenhet från bensinbolag, detaljhandel eller annan närliggande verksamhet har du dessutom redan insikten att det behövs både kunskap, samarbete och kundvård för att lyckas.

Hela annonsen finner du på www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12622).

Välkommen med din ansökan senast den 19 november 2017. Eventuella frågor besvaras av Ulf Hillstedt på Mercuri Urval 0725-547242.

Om företaget
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK. Besök gärna
www.preem.se för mer information om företaget.