Blaq

Nordic Strategic Partner – Aon Nordic

Rekryterare
Blaq
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 november 2017
Stängs
den 22 december 2017
Kontakta
Carl Tullberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven, kommunikativ och analytisk Nordic Strategic Partner

I rollen som Nordic Strategic Partner erbjuds rätt kandidat att få arbeta med affärsstrategi, planering samt driva större projekt och analyser med hela Aon Nordics verksamhet. Detta är en unik möjlighet att arbeta med analys nära affär och försäljning. Du kommer ansvara för Aons affärsutveckling i nära samarbete med de nordiska CFO och VD. Som Strategic Partner är det viktigt att bygga dina relationer inom koncernen och förstå de olika affärerna och vilka delar som driver den. Rollen ställer högra krav på djup analytisk och affärsmässig förståelse som ska kunna ligga till grund för omfattande strategiska beslut för hela verksamheten. Rätt person kommer få möjlighet att arbeta med frågor som rör bolagsstyrning, förvärv, fusioner, tillväxt och konsolideringar och ta ett stort ansvar inom att forma den övergripande strategin. I rollen som Strategic Partner rapporterar man direkt till CEO Nordic men arbetar nära hela den nordiska ledningsgruppen.

Bakgrund:
Vi tror att rätt kandidat har en relevant examen och minst fem års arbetslivserfarenhet gärna från konsultativt arbete inom strategifrågor. Mycket meriterande med erfarenhet från strategikonsultbyrå gärna kombinerat med arbete i linjen. En lyckad kandidat för tjänsten är prestigelös med en stark analytisk förmåga och stor vana av att presentera och rapportera för både ledning och styrelse. Intresse för siffror och analys är en stor fördel.

Engagerad, ansvarstagande och kommunikativ
Som person är du engagerad och ansvarstagande och trivs i att vara en generalist inom organisationen dit många kommer vända sig med frågor. Du har en målinriktad och optimistisk inställning samtidigt som du är en affärsinriktad relationsbyggare och en stark problemlösare. Denna roll kräver mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska; samt en utmärkt kommunikations- och presentationsteknik.

Om företaget
Aon Nordic är ett av Nordens ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkrings-förmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Nordic över 600 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Liknande jobb

Liknande jobb