Benify söker bolagsjurist

Rekryterare
Benify
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 26 december 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som junior bolagsjurist på Benify kommer du arbeta brett med olika delar av Benifys verksamhet. Fokus kommer ligga på att vara ett stöd till sälj och bistå i kundförhandlingar där du förväntas ta en aktiv roll. Utöver detta kommer du också hantera frågor kring förmånsbeskattning, bolagsformalia, leverantörsavtal och säkerställande av bolagets immateriella tillgångar.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och som har arbetat 1- 3 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du är i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas som bolagsjurist i en spännande bransch. Du har gärna erfarenhet av att skriva och förhandla avtal och du arbetar obehindrat på svenska och engelska. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en sälj-situation, du motiveras av utmaningar och att nå resultat. Du är lösningsorienterad och har en "can-do"-attityd och en energi som smittar av sig på andra. Du är självständig och orädd och tycker om att ta initiativ.  Vidare är du kommunikativ och har mycket lätt för att samarbeta med andra.

Du erbjuds
Benify erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern där du får en unik möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, pensionsavtal och generöst friskvårdsbidrag.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Benify med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Benify är ett av Europas snabbast växande HR-Tech bolag. Vi erbjuder en unik produkt som gör organisationer till bättre arbetsgivare. Vi hjälper våra kunder över hela världen med den aktuella utmaningen att bli attraktivare arbetsgivare och i dagsläget används vår produkt av drygt 1 000 000 medarbetare på över 1000 bolag. I dag är vi ca 350 extraordinära kollegor placerade på 8 kontor runt om i Europa. Vårt främsta fokus nu är fortsatt tillväxt och att bli en global spelare inom området Employer Branding och Compensation & Benefits.

Benify söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i Stockholm. Du kommer vara en del av en dynamisk arbetsmiljö med engagerade och drivna kollegor. Du rapporterar till Chefsjuristen. Tjänsten är på heltid och baserad i Benifys moderna lokaler i centrala Stockholm

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb