Cloetta söker Compensation & Benefit Support

Rekryterare
Cloetta
Plats
Malmö
Annonserat
den 30 november 2017
Stängs
den 22 december 2017
Kontakta
Malin Hägglöf
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Att jobba på Cloetta innebär att vara delaktig i företagets utveckling och ambition, att vara nummer 1 på den svenska konfektyrmarknaden. Vår kultur präglas av gemenskap och stolthet för våra fantastiska varumärken.
Vi söker en riktigt vass administratör som trivs med använda system och rapporter i syfte att öka företagets attraktionskraft. Du är den som ser till att våra HR- flöden och processer fungerar smidigt och med hög kvalitet. Vi söker dig med en förmåga att se detaljer, du har systemvana och vana att hantera systemfrågor. Du är effektiv, kan driva ditt eget arbete och samtidigt samarbeta med dina kollegor. Vår verksamhet är snabb, professionell och i ständig förändring, vilket du tilltalas av och vill vara med och bidra i. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper där rätt inställning är avgörande.

Som Compensation & Benefit support ingår du i HR-teamet, och arbetar med Compensation & Benefit Global samt linjeorganisationerna i Skandinavien. Du kommer även att ha samarbete med Payroll som är outsourcad på extern part, mot vilken du blir främsta kontaktperson. Du ansvarar för administrationen kopplat till löner och förmåner samt statistikföring och rapportering. Det förväntas också att du håller dig a jour med gällande lagar & kollektivavtal samt företagets policys m.m. för att alltid kunna leverera med bästa möjliga kvalitet. Vi letar efter dig som är prestigelös, driven och nyfiken. Du är van vid att ta egna initiativ, bidrar gärna med nya idéer och förslag till förändring och förbättring i samarbete med ditt team.

Dina arbetsuppgifter
Att ansvara för att administrera och uppdatera de interna stödsystemen för HR.

  • Hantering av Master Data HRIS
  • Personaladministration (t ex anställningsavtal, bekräftelser, sjukhantering, tidrapporteringssystem, input till outsourcad Payroll & företagsbilar)
  • Uppdateringar i HR system för befattningsvärdering, rekrytering, lönestatistik mm
  • My Cloetta (intranät – HR info)
  • Säkerställa HR processer utifrån GDPR
  • Ta fram och följa upp definierade HR-KPIer

Vem är du?
Vi tror att du har ca 5 års praktisk arbetslivserfarenhet från Löne-/HR-administration och/eller liknande arbetsuppgifter. KY utbildning inom området är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i MS Office och gärna förståelse för både löneprocessen och HR:s årscykel. Du har ett stort intresse och förståelse för siffror, är analytisk och strukturerad. Vi ser att du är lösnings- och serviceorienterad och har hög integritet. Som person är du flexibel och står med båda fötterna på jorden. Du har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket i tal och skrift, förstår danska och norska och är inte rädd för att konversera på engelska.

Tjänsten är placerad på Cloettas skandinaviska huvudkontor med fräscha lokaler i centrala Malmö.

Värdegrund
Cloettas vision är “To be the most admired satisfier of Munchy Moments” och missionen är “To bring a smile to your Munchy Moments”. Cloetta har fastställt fyra kärnvärden som är vägledande i sättet att arbeta och agera, både internt och externt. Dessa kärnvärden är Focus, Passion, Teamplay och Pride.

Om företaget
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Candyking, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 550 medarbetare som arbetar på vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf på 0760-00 18 64. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 dec 2017. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb