Verkställande Direktör till Ergoff

Rekryterare
Ergoff
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 november 2017
Stängs
den 15 december 2017
Kontakta
Mattias Bedding
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ergoff är en av Sveriges ledande aktörer inom ergonomiska hjälpmedel på arbetsplatsen och ergonomiska inredningsprodukter. Företaget, som grundades 1995, är verksamt över hela Sverige och förser alla typer av arbetsplatser med produkter som bidrar till bättre hälsa och lönsamhet.

Ergoff söker nu ny VD som kan leda företaget på sin fortsatt spännande utvecklingsresa. Uppdraget handlar om att leda såväl affärs- som verksamhetsutveckling med fokus på bl a värdeadderande tjänster och digitalisering.

Vi söker dig som har ett uttalat kommersiellt fokus med god erfarenhet av att leda försäljning och affärsutveckling inom B2B. Du har stor insikt i frågor som kretsar kring digital tjänsteutveckling och e-handel. Som ledare är du en trygg person med högt driv och god energi.

För mer information besök www.ergoff.se

Placeringsort: Stockholmsregionen

Sista ansökningsdatum: 15 december

Vi samarbetar med Novare Executive Search i denna rekrytering. Vänligen kontakta Mattias Bedding eller Sandra Hünning om du vill veta mer: Kontaktinformation: mattias.bedding@novare.se / sandra.hunning@novare.se. Din ansökan skickar du till ergoff@novare.se

Liknande jobb

Liknande jobb