Biträdande jurist till Avant Advokatbyrå rekryteras till Växjö

Rekryterare
Avant Advokatbyrå
Plats
Växjö
Annonserat
den 1 december 2017
Stängs
den 31 december 2017
Kontakta
Petronella Wilse
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Som biträdande jurist kommer du att arbeta med stora välrenommerade bolag framförallt inom affärsjuridik och obeståndsrätt. Du kommer främst att arbeta med olika typer av transaktioner och annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik och kommersiella tvister samt även aktivt delta i att bygga upp byråns expanderande verksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som avlagt din juristexamen med genomgående goda betyg. Du har suttit ting och/eller arbetat på advokatbyrå eller som bolagsjurist något år. Du har ett stort intresse. Du är en driven person som motiveras av att alltid leverera ett högklassigt resultat och vill vara delaktig i byråns utveckling. I ditt arbete är du noggrann, proaktiv och tillmötesgående gentemot kollegor och klienter. Vi ser gärna att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds?
Är du den vi söker erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete i en ung, pigg organisation med högt i tak och god stämning där du kommer att få arbeta i ett mindre, dedikerat team. Du kommer ges möjlighet att få ta mycket eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en advokatbyrå som karaktäriseras av professionalism och höga ambitioner. Du kommer här ges möjlighet att snabbt nå din fulla potential.

Byråns lokaler finns i centrala Växjö.

Anställningen avser en heltidstjänst och kommer inledas med sex månaders provanställning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Petronella Wilse på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0707-757669 alt. petronella.wilse@jurek.se.

Du är varmt välkommen in med din ansökan, inklusive betyg, så snart som möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Om företaget
Advant Advokater är en advokatbyrå helt inriktad mot affärsjuridik och obeståndsrätt. Byråns medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom bland annat fastighetstransaktioner och företagsförvärv men även allmän bolagsrätt och kommersiella tvister.

Område:
Växjö
Kronobergs län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69