Sales Manager till Nexans Sweden AB

Rekryterare
Nexans
Plats
Grimsås
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 19 december 2017
Ref:
SE-12627
Kontakta
Leif Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till område industri

Position
Du kommer att ansvara för vår försäljning av kablar mot industrikunder i Europa, med fokus på bilindustrin. Du bearbetar och arbetar nära OEM-kunder för att tillsammans med våra tekniker presentera nya kablar/lösningar. Försäljningen sker i flera steg, ofta i projektform med tester och utvärderingar. Du arbetar i teknikens framkant för optimera kundernas lösningar och vår affär. Du rapporterar till försäljningschefen i Grimsås. Antalet resdagar är 60-80 per år.

Du som söker har någon form av högskoleutbildning. Du är tekniskt orienterad/intresserad och engagerar dig gärna med problemlösning för att skapa värde och se affär. Projektform är en naturlig arbetsform för dig. Du har eget driv, tar ansvar och kan arbeta självständigt/planera din tid men du är också bra på att samarbeta när detta krävs. Du har erfarenhet från försäljning eller från sammanhang där du varit en väsentlig del i säljprocess vid skapandet av en förträfflig lösning. Idag kanske du är Sales Manager, Key Account Manager men vi kan även se sökande som arbetar inom OEM eller Tier 1 med ovanstående produktutveckling. Det viktiga för att lyckas är relationsskapande, förtroende, kundfokus och affärssinne.

Du erbjuds en nyckelroll i koncernen, i ett arbetet där du arbetar med den senaste tekniken hos våra kunder. Dina insatser kommer att observeras och framgång kommer att skapa möjligheter inom Nexans. 

Se gärna http://www.nexans.se/eservice/Sweden-sv_SE/navigatepub_0_-15135_-14075_2_10813/Video_presentation.html

Välkommen med din ansökan senast den 19 december 2017 på www.mercuriurval.se. Ange ref nr SE- 12627. Kontakta gärna Leif Andersson på Mercuri Urval, tfn 035-135535 om du vill veta mer om befattningen. För mer information se även www.nexans.se

Om företaget
Nexans tryggar tillgången på energi genom sitt stora och varierade utbud av kablar och kabellösningar som förbättrar våra kunders verksamhet och resultat världen över. Med en industriell närvaro i över 40 länder och försäljningskontor över hela världen har Nexans närmare 26 000 anställda och en omsättning på cirka 6,4 miljarder euro. I Sverige har Nexans drygt 500 anställda. Företaget finns i Grimsås i Tranemo kommun.