Redovisningsekonom

Rekryterare
EQonomy
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 december 2017
Stängs
den 6 januari 2018
Kontakta
Ramona Johansson
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Har du bred redovisningskompetens och erfarenhet av bokslutsarbete i K3 och IRFS-bolag?
Då har vi ett intressant uppdrag för dig hos vår kund som sitter i fina lokaler i Stockholms innerstad.
Omgående start med en längd på ca 6 månader.

Om rollen
Som redovisningskonsult kommer du att stödja organisationens Business Managers med kvalificerad redovisningskompetens. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande bokföring, avstämningar av balans- och resultatkonton, projektredovisning inklusive projektavslut, investeringar och aktiveringar, reserveringar samt arbete med bokslut och årsredovisning. Du är behjälplig i diverse redovisningsfrågor, kvalitetssäkrar redovisningen, analyserar bokföringsdata och bedriver utredningsarbete. Du kommer vara delaktig i framtagandet av analysunderlag och presentationsmaterial tillsammans med Business Managers.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och dokumenterad erfarenhet av kvalificerat arbete från en redovisningsavdelning innefattande självständiga bokslut och årsredovisningar på K3/IFRS-nivå. Det är starkt meriterande med erfarenhet av redovisning inom bolag med fastighetsbestånd. Du har bred redovisningskunskap samt god kunskap gällande lagstiftning kring moms och skatter.

Du har förmågan att säkerställa korrekt redovisning såväl i detaljerna som i helheten och är mån om att driva på, fullfölja och följa upp ditt arbete för att få hög kvalitet i din leverans. Som person är du serviceminded, prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika typer av personligheter.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) och konsultchef Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb