Tillverkningschef till Atria Scandinavia

Plats
Malmö
Annonserat
den 5 december 2017
Stängs
den 4 januari 2018
Ref:
SE-12705
Kontakta
Ingvild Solheim Bobek
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Produktionsledning för en godare framtid

Position
Atria Scandinavia söker nu en ny tillverkningschef som kan fortsätta på den inslagna vägen med att utveckla, leda och planera tillverkningsorganisationen.

Som tillverkningschef vid anläggningen i Malmö kommer du att ha ett övergripande ansvar för produktionen av rullpack produkter, bacon, steklinje samt formade produkter (t ex hamburgare). Ditt ansvar är att leda organisationen så att budget-, leverans- och kvalitetsmål inom de olika processerna uppfylls samt säkra kontinuerligt fokus på produktionsförbättringar, arbetsmiljö och utveckling av medarbetare och organisation.

Du kommer i din roll även driva eller medverka i olika projekt. Du rapporterar till fabrikschefen och kommer att ha personalansvar för ca 80 medarbetare och du ingår i den operativa ledningsgruppen i Supply Syd. Vid anläggningen i Malmö arbetar drygt 200 personer.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet från en liknande befattning inom tillverkningsindustrin, gärna i livsmedelsbranschen. Du har en solid och dokumenterad ledarerfarenhet. Som person är du drivande, analytisk och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga och är en van förhandlare. Vidare tror vi att du har god kännedom om kvalitetsfrågor samt arbetsmiljöfrågor.

Då Atriakoncernen i allra högsta grad är en internationell aktör är det ett krav att du behärskar, förutom svenska/skandinaviska, engelska i tal och skrift. Du är resultatinriktad och drivande i ditt ledarskap och besitter en stor samarbetsförmåga.

Atria erbjuder en spännande roll i ett företag med välkända varumärken, som verkar i en internationell miljö. Ditt ansvarsområde är av stor betydelse för företagets fortsatta framgång!

Vi behandlar inkomna ansökningshandlingar löpande så välkommen med din ansökan snarast, personligt brev och meritförteckning, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12705). Frågor besvaras av Mercuri Urvals konsult Ingvild Solheim Bobek, direkt/mobil 0733-66 75 85.

Om företaget
Atria Scandinavia är ett av Sveriges ledande livsmedelföretag med produktion av förädlade kött- och charkprodukter, delikatesser och måltidslösningar. Företaget arbetar med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, 3-Stjernet, Lagerbergs kyckling och TZAY med en vision om att skapa Skandinaviens mest framgångsrika och spännande matföretag. Atria Scandinavia har ca 1 000 anställda, 10 produktionsanläggningar och en omsättning på ca 343 MEUR. Atria Scandinavia ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med ca 4 300 anställda och en omsättning på 1350 MEUR. Atriakoncernen är Finlands största företag i charkbranschen och den största tillverkaren av köttprodukter i Östersjöregionen. Atria Group är även verksamt i Ryssland och Estland. Besök gärna www.atria.se eller www.atriagroup.com

Liknande jobb

Liknande jobb