Handläggare till avdelning inom objektsfinansiering

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 december 2017
Stängs
den 5 januari 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Handläggare till avdelning inom objektsfinansiering

Har du nyligen tagit examen från högskola eller universitet, och vill få möjligheten att komma in på ett välkänt finansbolag? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! 

Om tjänsten
Vår kund är en av de ledande aktörerna när det gäller bilfinansiering i Norden. Vi söker nu en handläggare till Leverantörssupporten. Gruppen svarar för en kompetent och effektiv service med hög tillgänglighet till sina bilåterförsäljare och leverantörer. För att kunna möta en fortsatt ökad efterfrågan från sina kunder vill de nu förstärka supporten med en handlingskraftig och ansvarstagande medarbetare som har förmågan att skapa förtroende och som är en duktig administratör.

Vår kund sitter i inbjudande lokaler i hjärtat av Stockholm. 

Arbetsuppgifter

  • Granskning och utbetalning av avtal.
  • Daglig kontakt med våra återförsäljare och leverantörer via telefon och mail.
  • Överlåtelser
  • Övrig administration
  • Support till vår säljkår på fältet

Bakgrund
Vi söker en glad, ordningsam och noggrann person som har förmågan att skapa förtroende, arbeta affärsmässigt samt leverera förstklassig service.

Du har intresse för administration, detaljer och är lösnings- och möjlighetsorienterad. Du har troligtvis nyligen avslutat en akademisk utbildning, gärna inom ekonomiområdet. Erfarenhet av administration från bank eller från finansbolag är mycket meriterande. Du är initiativrik, trivs i ett högt tempo och är en lagspelare inriktad på det gemensamma resultatet.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten startar omgående och pågår inledningsvis till 2018-06-30. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på telefon 076-647 16 

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb