Försäljningschef till SCA

Rekryterare
SCA
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 19 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Kontakta
Tomas Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SCA annonsbild Försäljningschef
Till SCA Publication Paper, Nordic, söker vi en försäljningschef.

Vill du vara med och utveckla SCAs försäljning och marknadsföring av dagens och nästa generations pappersprodukter? Ansvarsområdet blir en del av den viktiga hemmamarknaden Norden.

Din nästa utmaning
Din huvuduppgift kommer att vara att arbeta med att utveckla försäljningen inom kundkategorierna tryckerier, förlag och varumärkesägare i norden. Det innebär att i viss utsträckning vidareutveckla redan etablerade affärer, men framförallt att söka nya kunder och användningsområden. Du ansvarar för att ta fram material till marknads- och säljplaner samt att göra volymprognoser. Resor ingår i tjänsten.

Vem är du?
Du är bra på införsäljning, van att jobba självständigt och skapa din vardag utifrån satta mål samt är en van förhandlare. Dessutom är du en smart relationsbyggare som är social med finess! Att ha tålamod med att jobba långsiktigt med kunder är viktigt i rollen. Du är en lagspelare som gillar den egna framgången samt gruppens framgångar.

Du kommer att fungera som en problemlösare både internt och externt vilket innebär att vi värdesätter att du har en positiv inställning, är flexibel och drivande. Du bidrar till ett gott samarbete genom att vara prestigelös, dela med dig av information och kunskaper till andra och du har förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom det tekniska / ekonomiska området. Du har några års erfarenhet av försäljning till industri eller liknande. Erfarenhet av att ha arbetat med ”retail” och/eller media är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar. Placeringsorten är helst Sundsvall.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor inom försäljning. Du kommer också samarbeta internationellt med övriga kollegor inom affärsområdet i olika projekt eller nätverk. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.

Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner, där din attityd, ditt driv och prestation är avgörande. Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden, relaterat till dina individuella prestationer. Syftet är att uppmuntra professionell utveckling och höga prestationer. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?
Ytterligare information kring tjänsten lämnas av Tomas Andersson, Försäljningsdirektör med totalansvar för Norden och Baltikum, tel 070-589 12 43, tomas.l.andersson@sca.com.

Fackliga företrädare för Unionen är Magnus Norrbom, tel 060-19 43 20, magnus.norrbom@sca.com.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan snarast via www.sca.com, dock senast 2018-01-21.

Urval och intervjuer sker löpande.

Om SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Skogsbolaget SCA hade 2016 ca 4 000 anställda och en försäljning på 15.4 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. För mer information, besök www.sca.com.