EasyPark söker en driven junior business controller

Rekryterare
EasyPark
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 19 januari 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Så fungerar EasyPark

EasyPark söker en driven junior business controller

Vill du arbeta på ett snabbväxande fintech bolag där det händer mycket? Är du analytisk, kommunikativ, driven och önskar att arbeta nära verksamheten? 

Då är det här tjänsten för dig!

EasyPark söker en nyutexaminerad person som gillar högt tempo och vara med där det händer. På EasyPark välkomnas du in i ett företag som har en entreprenöriell och positiv anda, där du får vara med och påverka tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor. Bolaget ligger i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och du får vara delaktig i förändringsprocessen.

EasyPark erbjuder dig;
att jobba i en dynamisk organisation som hela tiden växer. I rollen som junior business controller arbetar du tätt ihop med flera funktioner, både i Stockholm och i övriga världen. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt, men erbjuder även en flexibel arbetsmiljö i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka.

I tjänsten förekommer resor till de olika marknaderna och din huvudsakliga arbetsuppgift kommer inledningsvis att vara cost controlling, där du kommer att vara business partner till funktionscheferna samt vara delaktig i följande processer;

  • Forecast
  • Budget
  • Monthly closing
  • Business Case

Detta är rollen för dig som älskar att utmanas och vågar gå utanför din comfort zone. Du kommer att få ta ett eget ansvar från första dagen och det är bara du själv som sätter stopp för din utveckling!

För att trivas hos EasyPark ska du;
ha en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, övriga europeiska språk är ett plus. Dina kunskaper i Excel är goda och det är en fördel om du har ett systemintresse. EasyPark ser det som meriterande om du har arbetat vid sidan av studierna samt varit aktiv inom någon sport eller ideell organisation.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, men du kan lyfta blicken och se helheten från analysen. Du har en hög ambitionsnivå, kan prioritera och motiveras av nya utmaningar.

Viktig information; 
SJR hjälper EasyPark med den här rekryteringen med start när båda parter är överens. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR, Anette Skantz på 08-407 55 66.

About the company;
"EasyPark is a leading digital service company focused on building the world’s most comprehensive marketplace for parking. The EasyPark app which lets drivers find and pay for parking and electric vehicle charging is the flagship product which is currently available in 10 European markets and Australia. EasyPark count their user base in millions and have triple digit growth. EasyPark is headquartered in Stockholm and the company has surpassed 200 full time staff globally."

Liknande jobb

Liknande jobb