Systemtekniker med förvaltningserfarenhet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 15 januari 2018
Ref:
961
Kontakta
Linus Almblad
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som systemtekniker på Finansinspektionens (FI:s) it-avdelning tillhör du den grupp som arbetar med middlewarekomponenter. Dina arbetsuppgifter är främst inom områdena webbtjänst och epost och du kommer att få huvudansvar för förvaltning av flera tjänster inom gruppen. Rollen innebär även att du aktivt leder arbetet med att vidareutveckla och automatisera driften av dessa. Dessutom bidrar du som resurs till övriga förvaltningsobjekt.

Du förväntas att aktivt bidra till förbättring av processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta som systemtekniker med fokus på IIS och .Net Framework ur ett förvaltningsperspektiv, det vill säga server, konfiguration, webbsajter och säkerhet. Du är väl förtrogen med Exchange och Skype och tillhörande tjänster inom mailrouting och kommunikation. Du har även grundläggande kunskaper om virtualisering och Powershell samt är väl förtrogen med Microsofts operativssystem och dess komponenter. Kunskaper om lastbalansering, Citrix och Enterprise PKI är meriterande. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, certifieringar eller på annat vis kan styrka dina kunskaper.

Som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Du tar initiativ, bidrar med gott samarbete och är tydlig i din kommunikation. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträdande avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 15 januari 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb