Rekryteringskonsult till Sharp Recruitment

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2017
Stängs
den 26 januari 2018
Kontakta
Ron Cohen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du headhunta jurister och ekonomer? Vill du arbeta med specialistrekrytering?

Är du på jakt efter nya utmaningar i karriären? Sharp Recruitment söker nu en driven och affärsfokuserad medarbetare. Här ges du möjlighet att vara med och bygga upp våra affärsområden och snabbt få ett stort ansvar inom bolaget. I rollen arbetar du både strategiskt och nära affären med fokus på rekrytering- och bemanning av specialister. Sharp Recruitment erbjuder dig en långsiktig karriärresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter där du får chansen att vara med och påverka i ett ambitiöst och spännande företag. Sharp Recruitment har en lång erfarenhet av specialistrekrytering och har hjälpt många av Sveriges största bolag med kompetensförsörjning inom våra områden.

Om Tjänsten
Sharp Recruitment söker en medarbetare med fokus på jurist- och finansbranschen. Vi arbetar idag med några av landets största och främsta bolag och konsultbyråer.

I denna tjänst kommer du att vara delaktig i att driva tillväxten inom rekrytering- och bemanning mot jurist- och finanssegmentet..

Du kommer att ansvara för hela rekrytering- och bemanningsprocessen från ax till limpa och bygga upp långsiktiga relationer och samarbetspartners. I rollen ingår både försäljningsprocessen samt rekryteringsprocessen med fokus på försäljningsdelen.

Rollen ställer höga krav på dig att snabbt lära dig och förstå behovet och utmaningarna i branschen. Kunna arbeta strategisk i ett högt tempo med hög kvalité.

Om Dig
För att kunna passa in i rollen måste du ha:

  • Jurist eller ekonomexamen.
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • God analytisk förmåga med ett starkt affärssinne.
  • Ett stort engagemang, social, kommunikativ och hög energinivå.
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du har ett säljdriv och ser affärsnyttan. Du är initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös med förmåga att jobba utifrån ett 360-perspektiv. För att nå stor framgång på Sharp Recruitment krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende gentemot kund.

Ansök Idag
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Skicka ansökan och CV till ron.cohen@sharprecruitment.se. För mer information, ring 073-5185188 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se

Företagsbeskrivning
Sharp Recruitment är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister, compliance officers, ekonomer och finansiella rådgivare. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen. http://sharprecruitment.se/

Liknande jobb

Liknande jobb