Ekonomiassistent till centrala Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 2 februari 2018
Kontakta
Caroline Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till centrala Göteborg

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent med start i februari. Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att du går in som konsult till en början och efter ca 6-8 månader går över i en anställning hos kund. Bolaget har nyrenoverade lokaler mitt i centrala Göteborg. 

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande redovisning, fakturering och registrering av fakturor, in- och utbetalningar och kravhantering. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om fem personer. Bolaget använder ett branschspecifikt system samt IFS som ekonomisystem.

Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig i februari. Som person är du positiv och utåtriktad, serviceminded och självgående.

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är flexibla mellan 8-17.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.