Fastighetschef - Simrishamns Bostäder

Plats
Simrishamn
Annonserat
den 5 januari 2018
Stängs
den 4 februari 2018
Ref:
3658732081
Kontakta
Annika Loberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en ny fastighetschef till vår verksamhet. Som fastighetschef hos oss ansvarar du för våra 1 400 bostäder och de lokaler på 13 000 kvm vi förvaltar åt Simrishamns Näringslivsutveckling AB (SINAB).

Tjänsten 
Du har ett övergripande ansvar för den tekniska förvaltningen av bolagets egna, såväl som förvaltade fastigheter. Du genomför upphandlingar samt ansvarar för miljö- och energiarbetet i företaget. Ansvarsområdet omfattar även ny-, ombyggnads- och underhållsprojekt. Vi bygger årligen ett 30-tal bostäder. Som fastighetschef rapporterar du direkt till VD.

Dina arbetsuppgifter

  • Budget- och uppföljningsansvar för drifts- och underhållsbudget samt projekt
  • Ansvar för och genomförande av ny- och ombyggnadsprojekt
  • Upphandling av entreprenader och ramavtal
  • Ansvar för företagets miljö- och klimatarbete
  • Ansvar för myndighetsrelaterade åtgärder och kontroller
  • Ansvarig för risk- och säkerhetsarbetet

Kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet i fastighetsbranschen med liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet/kunskap inom teknisk förvaltning
  • Meriterande med erfarenhet från bostadsfastigheter
  • Relevant teknisk utbildning

Personliga egenskaper 
Du är en självgående person med god samarbetsförmåga. Du visar gott omdöme, är serviceinriktad och tillmötesgående. Du har ett strukturerat arbetssätt och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Simrishamns Bostäder med Fasticon Kompetens AB

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 4 februari.

Om företaget
Simrishamnsbostäder skall stödja och verka för positiv bostadsförsörjning i Simrishamns kommun, och därigenom skapa bra balans och naturlig blandning av olika människor och hushållstyper i bostadsområdena. Vi skall bidra till trivsamma, trygga och attraktiva boenden med nöjda hyresgäster och därigenom stimulera till ett långsiktigt boende.

Genom att erbjuda attraktiva boenden kan bolaget verka för att fler människor bosätter sig inom kommunen och pendlar till närstående orter.

Vi skall genom positiv kundnytta skapa en dialog med våra hyresgäster och stimulera till att kunna erbjuda större inflytande i boendet. Vi skall vara lyhörda för marknaden och bygga som folk vill bo och kännetecknet för bolaget skall vara goda kundkontakter, ett trevligt bemötande och hög service.

Simrishamnsbostäder bedriver verksamhet enligt affärsmässiga principer och arbetar för långsiktig konsolidering samt uppfyller ägardirektivets krav på affärsmässig avkastning.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 0709-89 50 13.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.