Bostadsrätterna söker jurist / styrelserådgivare

Rekryterare
Bostadsrätterna
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 januari 2018
Stängs
den 7 februari 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som jurist och styrelserådgivare hos oss kommer du att bistå med juridisk rådgivning till bostadsrättsföreningar. Du kommer även att:

- undervisa i Bostadsrättsskolan
- agera som ordförande vid bostadsrättsföreningarnas stämmor
- medverka som specialist/jurist vid externa möten hos medlemsföreningar
- agera som föredragande för grupper

Vem är du?
Vi söker dig som har ett särskilt intresse för juridiska frågor i bostadsrättsföreningar och vill jobba med detta som specialist.
Du har en juristexamen i grunden, gärna med några års erfarenhet av dessa frågor från advokatbyrå, bolag eller organisation. Vi värdesätter de personliga egenskaperna lika mycket som dina erfarenheter.
Som person är du engagerad och ansvarstagande med hög servicekänsla och förståelse för vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande roll på bolag som satsar på sina anställda. Vi sitter i fina ljusa lokaler på Drottninggatan 2 i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Bostadsrätterna med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande CV, personligt brev samt betyg så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh telefon: 0766- 33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om verksamheten
Bostadsrätterna är Sveriges äldsta medlems- och intresseorganisation för bostadsrättsföreningar. Vi har närmare 8 000 anslutna föreningar samt 8 500 bosparare som medlemmar, vilket innebär att 290 000 hushåll berörs av vår verksamhet.

Ett av våra viktigaste uppdrag är att hjälpa styrelserna i deras vardag. Det innebär att vi per telefon eller e-post svarar på ledamöters frågor om bland annat juridik, ekonomi och teknik.  En annan stor del av verksamheten är Bostadsrättsskolan där vi tillhandahåller ett av marknadens mest heltäckande kursutbud inom bostadrättsområdet. Bostadsrätterna driver även opinionsbildning i bostadspolitiska frågor och är remissinstans för statliga utredningar.

Vi är en ekonomisk förening och medlemföreningarna betalar årligen en avgift som ger full tillgång till våra tjänster.  Ett medlemskap hos oss innebär en rad medlemsförmåner och förutom goda råd får föreningen vårt styrelseblad, en tidning till de boende, tjänsten Föreningens egen webbplats samt rabatter och förmåner hos samarbetspartners.

Vi söker nu en jurist/styrelserådgivare.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb