Nordic Stream söker nu en Exportchef

Rekryterare
Nordic Stream
Plats
Södra Sverige
Annonserat
den 12 januari 2018
Stängs
den 2 februari 2018
Kontakta
Anna Persson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nordic Stream annonsbild
Nordic Stream utvecklar, designar och tillverkar städredskap och textilier till detaljhandelskunder i Europa. Våra produkter marknadsförs och säljs dels under vårt varumärke Nordic Stream Enjoy Cleaning och dels som private label. Vi utvecklar även kundunika produktsortiment under vårt koncept Brand X. Prioriterade kunder är större butikskedjor och grossister.

Som exportchef blir ditt övergripande ansvar att ta fram och presentera relevanta affärsupplägg för potentiella kunder och skapa nya affärer på den europeiska detaljhandelsmarknaden.

Vi söker en ihärdig, initiativrik och målinriktad person utrustad med de rätta verktygen att nå vår målgrupp. Har du en gedigen erfarenhet och kunskap av försäljning till detaljhandelskunder i Europa, talar och skriver engelska obehindrat är du kanske den vi söker. Din roll som exportchef kommer bli en viktig del i våra tillväxtambitioner, och du kommer att ha stor frihet att själv utforma ditt arbete.

Då rollen medför omfattande resor i tjänsten kan placeringsort med fördel vara i närheten av bra infrastruktur eller flygplats.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast men allra senast den 2 februari. Frågor? Ta en kontakt med Anna Persson på Re-Source som vi har valt att samarbeta med, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se.

Välkommen med din ansökan!

Nordic Stream utvecklar och säljer manuella städprodukter till konsumentmarknaden i Europa. Bolaget omsätter idag ca 40 MSEK. www.nordicstream.se.