INDEX-TRAUB Nordic AB söker Försäljningschef Norden, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 januari 2018
Stängs
den 15 februari 2018
Kontakta
Per Bryntesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Index-Traub Nordic AB annonsbild
Efter mer än 40 års tjänst går nu vår Försäljningschef i pension under 2018 och vi söker nu hans efterträdare:

Försäljningschef Norden, Stockholm

Du har erfarenhet från CNC-maskinbranschen eller verkstadsindustrin och metall-skärande bearbetning helst som framgångsrik försäljningschef, säljare eller tekniker.

Du brinner för att hjälpa kunder med avancerade tekniska lösningar med den allra senaste CNC-tekniken. Du kan skapa en god kundrelation och förtroende för långsiktigt samarbete mellan kund och maskinleverantör. Du är effektiv, strukturerad, mål- och resultatinriktad. Du är kommunikativ och talar och skriver bra tyska och engelska.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå i grunden och kanske även ytterligare fackteknisk utbildning i programmering, produktionsteknik eller skärande bearbetning. Du är helst redan en bra ledare med vana av personalansvar och att handha större Key-Accounts.
 
Vi erbjuder ett mycket spännande arbete med absolut världsledande CNC-teknik.

Till Din hjälp har Du fyra Försäljningsingenjörer på fyra säljdistrikt i Sverige samt tre mycket kompetenta Produktionstekniker samt Säljsupport, Administration och Marknadsföring på huvudkontoret. Dessutom ett mycket stort antal maskiner installerade och många nöjda kunder som växer och utvecklas starkt internationellt.

Tillträde våren/hösten 2018. Ring gärna vår nuvarande Försäljningschef Per Bryntesson direkt på 08-505 979 11 dagtid om Du har frågor om tjänsten.

Skicka Din ansökan med CV snarast per mail direkt till vår VD: h.sars@index-traub.se