Finansiell Planerare / kreditgivning – Private Banking, Ålandsbanken Stockholm

Rekryterare
Ålandsbanken
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 januari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Kontakta
Sebastian Schmidt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och vi väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus, hög service och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Har du det som krävs och attraheras av utmaningen att vara med och föra vår verksamhet framåt kan du nu bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Finansiell Planerare / kreditgivning

På Ålandsbanken Private Banking arbetar vi främst med förmögna privatpersoner och deras bolag. Vår ambition och målsättning är att hjälpa våra kunder i livets alla skeden. För att kunna leverera detta tillhandahåller vi ett team med medarbetare från avdelningarna Förmögenhetsförvaltning, Finansiell Planering samt Personlig Service & Banking.

Vi söker nu en Finansiell Planerare med inriktning mot kreditgivning inom Private Banking i Stockholm. Vi söker dig som är intresserad av att jobba med kreditgivning mot bankens Private Banking kunder. Dina främsta uppgifter är beredning/handläggning av bolån, värdepapperskrediter samt krediter med bostadsfastighet som säkerhet. Vidare innefattar tjänsten ackvisitionsarbete för att attrahera nya kunder till förmögenhetsförvaltningen inom Private Banking. Tjänsten är placerad på Ålandsbankens kontor vid Stureplan och du kommer rapportera till gruppchef för Finansiell Planering Kredit.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet från bank med fokus på kreditgivning mot fastigheter. För att trivas hos oss och kunna leva upp till de förväntningar som ställs så förväntas du ha förmågan att arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta och fungerar bra i team. Vi värdesätter att du som person har en ödmjuk approach, lätt till att skapa relationer och har hög servicekänsla. Du bör vara noggrann och strukturerad samt ha en inre drivkraft och ett stort personligt engagemang.

Din bakgrund:

  • Du ska ha akademisk examen inom ekonomi
  • Du ska ha minst 3-5 års erfarenhet av kreditgivning från bank
  • Swedsec och Bolånelicens är meriterande

Att bli en del av oss
Som en del i vårt Private Banking-team erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord, Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar kring tjänsten ger Chef Private Banking Sebastian Schmidt, sebastian.schmidt@alandsbanken.se eller HR Chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan och CV senast 18.02.2018. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4.600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.