Reseräkningsspecialist till Optimera i Malmö

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö
Annonserat
den 23 januari 2018
Stängs
den 22 februari 2018
Kontakta
Elina Alkesund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Reseräkningsspecialist till Optimera i Malmö

Engagemang, noggrannhet och kreativitet – är det ord som kännetecknar dig? Är du en driven administratör som lockas av att skapa struktur på ett självständigt sätt? Då har vi nästa stora utmaning för dig som reseräkningsspecialist på Optimera.

Du kommer att tillhöra Optimeras lönecenter som består av ett professionellt, glatt team på 7 personer som erbjuder kunskap, arbetsglädje och erfarenhet i en dynamisk arbetsmiljö. Arbetsmiljön kännetecknas av en god stämning och högt tempo som utmanar dig på många plan. Din anställning kommer att vara på Optimera Svenska AB.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du är ensam ansvarig för reseräkningshanteringen inom Saint-Gobain Distribution (SGDS), där Optimera ingår, vilket innebär ca 500 utlägg på en månatlig basis. Av dessa kan ca 40 % behöva en extra handpåläggning, i form av att säkerställa att originalunderlag finns bifogat med reseräkningen samt att utläggen är korrekt redovisade. Detta arbete kräver en noggrannhet utöver det vanliga och en gedigen kunskap inom bland annat moms- och skatteregler, representationsavdrag och hantering av friskvårdsbidrag där även de interna regelverken och resereglementen för kunderna spelar in. Du har en betydelsefull roll i att återkoppla, informera och utbilda chefer såväl som personal, vilket kräver en god kommunikativ förmåga. En annan del av tjänsten är att utveckla ett utbildningsformat som kan implementeras brett inom SGDS och vara ”hjälp till självhjälp” för att underlätta i organisationen.  

Lämplig bakgrund
Du är gymnasieekonom och har viss erfarenhet av redovisning exempelvis från byrå. Du har en bredd och djup inom ditt område, mellan 3-5 års erfarenhet och trivs i en roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete och är mån om att driva det framåt. Du känner ägandeskap över dina områden, men delar gärna med dig av dina erfarenheter och bjuder in till dialog.

Du besitter god systemkunskap i Excel och helst även i AGDA PS och vågar utforska vilket sker på ett ansvarsfullt sätt.

Du som person
Optimera vill att du ska trivas och därför läggs det stort fokus på din personlighet och din förmåga att passa in i gruppen. Du är engagerad i ditt arbete och entusiasmerande gentemot dina kollegor. Du är fast övertygad om att ett gott samarbete och tydliga målsättningar är ett framgångsrecept och du gör det du kan för att inspirera till detsamma. Du är stabil, trygg och flexibel samtidigt som du har en kreativ ådra. Din administrativa förmåga är väl utvecklad och du vet när det krävs detaljgranskning och när blicken måste lyftas. Du använder sunt förnuft i ditt arbete och drar slutsatser därefter.

Då mycket av ditt arbete sker på distans, där kunderna sitter ute i landet, så är det också viktigt att du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift.

Om företaget
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 53 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter drygt 3 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 40 miljarder Euro och har mer än 170 000 anställda i 66 länder.

Optimeras värdeord är personligt – tryggt – enkelt. Optimera är en jordnära och pragmatisk organisation och det är viktigt att du matchar in i en sådan kultur, här gäller det att kavla upp ärmarna och tycka det är kul att vara med på tåget och bidra till önskade och gemensamt uppsatta mål!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Optimera med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elina Alkesund på 0704-715927. Välkommen med din ansökan!