RegionController till JM Entreprenad

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 januari 2018
Stängs
den 20 februari 2018
Kontakta
Ramona Johansson
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Är du en kommunikativ lagspelare som brinner för att arbeta i ett nära och engagerat samarbete med dina kollegor? Sitter du gärna med i ledningsgruppen och älskar att få vara med och göra skillnad?

Kärnverksamheten i JM Entreprenad AB är bygg-och anläggningsentreprenader. Deras geografiska verksamhetsområde är Storstockholm och kunderna är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

Ditt uppdrag
I rollen som regioncontroller ansvarar du tillsammans med regionchefen för den ekonomiska styrningen. Du rapporterar till bolagets ekonomichef och ingår i regionens ledningsgrupp

Uppdraget är ett föräldravikariat om ca 12 månader där du blir anställd av Wise Professionals / EQonomy.

Dina arbetsuppgifter
Ansvara för rapporteringen samt internkontrollen inom regionen. Du arbetar med att ta fram och analysera nyckeltal utifrån bolagets affärsplan. Här stödjer du samt utvecklar bolagets chefer proaktivt genom ekonomisk projektuppföljning och prognosarbete. Utöver detta får du vara med och vidareutveckla processer och rutiner för bolagets verksamhetssystem.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en civilekonom, ingenjörsexamen eller motsvarande akademisk examen. Det är meriterande om du tidigare har arbetet inom bygg- och/eller fastighetsbranschen. Du har ett strukturerat, analytiskt och administrativt arbetssätt och besitter förmågan att kunna prioritera och arbeta med parallella uppdrag. Som person är du noggrann, rak, tydlig och prestigelös samt en hög integritet. Vidare ser vi gärna dig med en pedagogisk förmåga där du värdesätter att stödja och utveckla organisationens ekonomiska kompetens.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!