Service Manager till Panasonic Nordic AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2018
Stängs
den 25 februari 2018
Ref:
SE-12797
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teknisk ledare till Panasonic Heating & Cooling

Position
Vi söker nu en tekniskt kunnig Service Manager till Panasonic Heating & Cooling solutions http://www.aircon.panasonic.eu/SE_sv/ med placering i Stockholm. Som Service Manager ansvarar du för den dagliga driften/administrering och utveckling av service teamet inom air-condition och värmepumpar på den Nordiska marknaden.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat;

  • Ansvara för serviceverksamheten i den Nordiska gällande personal och kunder.

  • Supportera och motivera medarbetarna och verkar för deras utveckling

  • Tillhandahålla teknisk stöd och material till företagets kunder gällande felsökning, reparationer och installation.

  • Vara involverad i framtida produktutveckling för att anpassa produkterna för det nordiska klimatet.

  • Analysera feedback från kunderna till fabrik gällande tekniska funktioner, prestanda och trender på marknaden.

  • Etablera och hantera support och after sales-nätverket i de nordiska länderna.

  • Ta ansvar för hur tekniska problem och reklamationer hanteras inom det geografiska ansvarsområdet.

Vi söker dig med erfarenhet av produkter inom värmepump eller air-conditionbranschen alternativt god teknisk kunskap av närbesläktade produkter. I tjänsten ligger fokus på teknisk kompetens, ledaregenskaper och ett serviceinriktat mindset. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Du är placerad på Panasonics huvudkontor i södra Stockholm och förväntas besöka de övriga nordiska länderna på regelbunden basis. Du erbjuds en varierande tjänst med kompetenta medarbetare i ett företag med högkvalitativa produkter och högt ansvarstagande för miljö.

Välkommen att skicka in CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref SE-12797). Vi utvärderar ansökningarna löpande. Vid eventuella frågor kontakta Magnus Wigernäs, konsult på Mercuri Urval på 070 928 26 66 eller magnus.wigernas@mercuriurval.com.

Om företaget
Ända sedan företaget grundades 1918 har vi på Panasonic gjort livet lättare för sina kunder genom att sätta människan i centrum. Med sin innovativa elektronik som bas, kommer Panasonic även i framtiden att producera ett brett utbud av produkter, system och tjänster, från hemelektronik till industrimaskiner. Inom olika områden som till exempel hushåll, samhälle, företag, resor och fordon, kommer de fortsätta att arbeta hårt för att skapa en bättre levnadsstandard, och hjälpa till att förverkliga "Ett bättre liv, en bättre värld" för varje enskild kund. Panasonic jobbar aktivt med sustainability och är det mest gröna elektronikbolaget i världen, och är bland annat ledande i skapandet av Fujisawa Sustainable Smart Town http://fujisawasst.com/EN/.

Panasonic Nordic bedriver sin verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Den nordiska organisationen har cirka 80 medarbetare och huvudkontoret är beläget i Stockholm. Panasonic Nordic etablerades 2003 (Sverige, Norge och Danmark), Finland (Konsumentdelen anslöt 2006).