Koordinator inom ekonomi, event och projektledning till SFK

Plats
Mölndal
Annonserat
den 30 januari 2018
Stängs
den 25 februari 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Koordinator inom ekonomi, event och projektledning till SFK

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta i en bred, koordinerande roll inom ekonomi, event och projektledning. I arbetsuppgifterna ingår även medlemsservice till SFKs medlemmar och viss övrig administration. Tjänsten har funnits tidigare men kommer att förändras mycket i och med denna rekrytering. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter att vara med och forma sin egen roll.

Som koordinator hos oss ansvarar du för medlemsservice till organisationens cirka 800 medlemmar, detta innebär att besvara frågor på både mail och telefon. Du kommer även ha vissa ekonomirelaterade uppgifter och du kommer ansvara för att uppdatera och ge viss support till hemsidan för våra olika regioner och sektioner. I din roll ingår även att välkomna nya medlemmar och får dem att känna sig trygga hos er.

En stor del i arbetet är att hålla i event där det största är WQD (World Quality Day) som äger rum i november varje år. Du kommer tillsammans med ansvarig region ansvara för att driva eventet, ordna med talare, lunch etc.

I rollen ingår även att stötta SFKs ledning, det så kallade operativa utskottet och även regioner och sektioner med stort som smått, det kan handla om allt ifrån mindre event, administration och sammanställande av dokument/presentationer och dylikt.

Vem söker vi? 
Du har minst gymnasiekompetens inom relevant område och ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vi tror att du har erfarenhet från arbete i något ekonomisystem och vidare tror vi att du har goda kunskaper i Office365 och Sharepoint. Det är också viktigt att du känner dig bekväm i svenska i både tal och skrift.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och ödmjuk, du bra på att skapa kontakt med nya människor och bemöta dem på ett professionellt och vägledande sätt samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och se vad som behöver göras. För att trivas hos oss behöver du vara en lagspelare som hjälper till där det behövs och som har verksamhetens bästa i åtanke.

Du blir en del av en stor organisation men på ett litet kontor vilket innebär att de flesta av dina kontakter kommer ske över mail och telefon. Det är av stor vikt att du vågar ta egna initiativ och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt även de dagar du inte har sällskap på kontoret.  Du är otroligt viktig då du är förbundets ansikte utåt och din planering och struktur underlättar för våra kunder och medlemmar.

Placering är i Mölndal, tjänsten kan bedrivas både på 80-100%.

Om företaget
SFK - Svenska Förbundet för Kvalitet är kunskaps- och inspirationskällan för offensiv verksamhetsutveckling. SFK är en ideell organisation som erbjuder sina medlemmar ett nätverk bestående av personer som arbetar inom området kvalitets- och verksamhetsutveckling -  ett brett område som omfattar ledarskap, kvalitet, miljö, arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. I SFK arrangeras nätverksträffar, seminarier och utbildningar inom dessa områden. SFK har ungefär 800 medlemmar - både företag/organisationer och enskilda personer. Inom koncernen finns även Qvalify AB som är ett av Sveriges största certifieringsorgan. Bolaget har en omsättning på närmare 45 miljoner. 

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 25 februari 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 82.

Varmt välkommen med din ansökan!