Ekonomi- och Administrationschef till Arnab Kran & Lift AB

Plats
Kungälv
Annonserat
den 30 januari 2018
Stängs
den 25 mars 2018
Ref:
SE-12840
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du prestigelös med fokus på att skapa struktur och rutiner

Övergripande ansvar för administration och rutiner. Ansvar för rapportering av bokslut, budget, prognoser och strategiplaner.

Position
I rollen
som Ekonomi- och Administrationschef arbetar du tätt ihop med den Svenska VD:n och ansvarar för ekonomi och rapportering, controlling samt administration och HR-frågor, innefattande Arnabs verksamhet i Sverige. Du rapporterar till VD och Norska ägare och deltar aktivt i verksamhetens strategiska beslut. Du kommer i denna rollen ha möjlighet att sätta prägel på Arnabs fortsatta tillväxtresa.

Tillsammans med VD säkerställer ni verksamhetens styrning och planering, rutiner och rapportering inom ekonomi, controlling och HR. Tjänsten är placerad i Kungälv med 6 anställda.

Tjänsten innebär övergripande ansvar för administration och rutiner. Samt ansvar för att rapportering av bokslut, budget, prognoser och strategiplaner görs enligt tidplan och av rätt kvalitet till styrelse och ägare.

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och är van att utveckla nya rutiner och arbetssätt inom ekonomifunktionen i form av implementering och utveckling av processer och IT-verktyg. Du trivs i en entreprenörsstyrd organisation med snabba beslutsvägar, högt i tak och en god teamkänsla. Som ledare är du en prestigelös ”doer” med stort engagemang vilket skapar trygghet och en god arbetsmiljö. Då det är en mindre organisation behöver du lätt kunna pendla mellan operativa och strategiska. Du inspirerar och ger aktivt stöd till medarbetarna i ditt team, så att helheten kan utvecklas på bästa sätt. Meriterande är om du arbetat med struktur kring eftermarknadshantering och logistik.

Vi erbjuder dig en bred och spännande roll i ett företag där du aktivt bidrar till utveckling av verksamheten. Du utgör en nyckelspelare i det dagliga arbetet och är ett viktigt och starkt stöd till Svenska VD:n.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12840) senast 25 februari 2018. Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Karin Danielsson, 0723-865746 på Mercuri Urval.

Om företaget
Arnab Kran & Lift AB är ett företag som säljer och servar mobilkranar. Vi har funnits sedan början av 1990-talet. Till en början köpte och sålde vi även andra maskiner men sedan 2004 är siktet inställt helt på mobilkranar.

Arnab ligger i Kungälv, strax norr om Göteborg. Vi tycker det är en bra utgångspunkt för försäljning i hela Sverige.

Tadano är en världsledande tillverkare av mobilkranar som tar ansvar för miljömässigt och ett socialt ansvar i sin produktion. Det gillar vi.

Vi säljer vi även UNIC minikranar – smidiga kranar för tunga lyft inomhus och i trånga utrymmen.