Biträdande Marknadsområdeschef till Humlegården Fastigheter

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 februari 2018
Stängs
den 27 februari 2018
Kontakta
Henrik Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Humlegården söker nu dig som är tidigt i fastighetskarriären och bolaget erbjuder dig tjänsten som Biträdande Markandsområdeschef. För rätt person erbjuds möjlighet att arbeta i ett fastighetsbolag med långsiktig ägar- och förvaltningshorisont och du får lära dig Fastighetsförvaltning från grunden av en ambitiös arbetsgivare.

Om tjänsten
Biträdande Marknadsområdeschefen stöttar och biträder marknadsområdescheferna i deras arbete som kund-, personal och resultatansvariga för ett marknadsområde. Initialt innebär rollen att boka och utföra kundmöten samt omförhandla hyresavtal för de egna kunder som man kommer att vara ansvarig för. Då vi mäter Nöjd Kundindex (NKI) så innebär det att man i rollen även arbetar med dessa frågor kring de kunder man ansvarar för. I det dagliga arbetet ingår även förhandlingar kring expansioner med hyresgäster och uthyrning och omförhandling av lager mm.

Som Biträdande marknadsområdeschef arbetar du med flera marknadsområdeschefer och får därmed lära känna hela bolaget och möjligheten att arbeta med många olika typer av frågor. Efterhand förväntas du kunna ta ansvaret för en eller flera fastigheter. Huvuddelen av arbetet kommer att ske kring bolagets fastigheter i Solna.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets kontor på Engelbrektsplan 1 och du rapporterar till Marknadsområdeschef.​

Arbetsuppgifter

  • Biträda marknadsområdescheferna i den dagliga förvaltningen
  • Underhålla relationen med våra hyresgäster
  • Omförhandla mindre kontorsavtal och lageravtal med befintliga hyresgäster i enlighet med budget och strategisk plan för fastigheten
  • Genomföra utredningar avseende hyresgästers beteenden och önskemål
  • Förhandla om HGA tillsammans med projektledare för sina kunder
  • Genomföra kundmöten för att ytterligare förstärka relationen mellan kund och Humlegården
  • Bevaka husens skick och skötsel utifrån kundens perspektiv
  • Hjälpa till med arbete för miljöcertifiering av fastigheter
  • Delta på teammöten
  • Föreslå förbättringsåtgärder som underlag inför kommande års budget

Passande profil
Vi ser att du har relevant akademisk utbildning på minst kandidatnivå, gärna civilingenjörsexamen från Samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har kunskaper inom fastighetsvärdering, hyresrätt, hyresavtal, förhandlingsteknik. Du har också goda kunskaper i engelska både gällande tal och skrift. De datakunskaper vi kräver är goda kunskaper i Office programmen. Vi tror att du har 1-2 års yrkeserfarenhet efter examen.

Du är engagerad med ett affärsmässigt- och personligt driv. Du gillar att träffa människor och knyta nya kontakter och är utåt- och serviceinriktad. Då vi drivs av våra värderingar Engagemang, Kompetens och Ansvar ser vi att du har en positiv grundinställning och är kreativ och lösningsorienterad samt självgående och drivande.

Ansökan
Vill du bli en del av ett framgångsrikt fastighetsbolag? Välkommen att söka tjänsten via boardtalk.se. Frågor besvaras av Henrik Nyberg (070–790 05 29) eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Humlegården
Humlegården Fastigheter är ett fastighetsbolag i länsförsäkringsgruppen. Humlegården äger och förvaltar fastigheter med ett marknadsvärde på cirka 22 miljarder kronor och förvaltar ytterligare fastigheter för 4,6 miljarder kronor. Fastigheterna finns huvudsakligen i Stockholms innerstad, Solna och Sundbyberg - den del av Stockholmsregionen som har störst tillväxt. Vi är 86 anställda. Med stort engagemang och fokus på kundnytta vill företaget bidra till hyresgästernas affärsverksamhet. Hållbarhet och god arkitektur i kombination med hög kvalitet, nytänkande är centrala frågor.

Läs mer på humlegarden.se

Liknande jobb

Liknande jobb