Finansiell Controller till Bliwa

Rekryterare
Bliwa
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 12 mars 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finansiell Controller till Bliwa

Är du driven och gillar att utveckla processer? Är du både resultat- och målfokuserad samtidigt som du tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet?

Då har Bliwa tjänsten för dig!

Bliwa söker nu en ny kollega till Finansteamet. Du kommer arbeta som finansiell controller och välkomnas in i ett härligt gäng kollegor som har ett stort engagemang och driv, där Bliwas kärnvärden begriplig, lyhörd och trovärdig genomsyrar verksamheten. Hos Bliwa kommer du vara med på en tillväxtresa där du har möjlighet att få vara med och påverka.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av analys, rapportering samt budget- och prognosarbete. Du kommer vara delaktig i Bliwas finansiella rapporteringsprocess vilket ställer krav på att du har en stor förståelse för hela det finansiella flödet. I rollen kommer du även att vara delaktig i processutveckling inom Finans och i tjänsten ingår därmed mycket kontakt med övriga medarbetare både inom Finans men även inom hela Bliwa.

Vem är du? 
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi/redovisning. Du bör ha minst tre års erfarenhet från en redovisning/controllertjänst inom försäkringsbranschen. Du bör ha ett stort intresse för processer och rutiner. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har vidare mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel. Vana av ett agilt arbetssätt är meriterande.

Du är driven och har ett stort engagemang. Du sprider positiv energi omkring dig samtidigt som du är kommunikativ och flexibel. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att nå mål. Du är analytisk och duktig på att prioritera och planera. Du tycker vidare att det är självklart att ta eget ansvar och gillar att vara med där det händer.

Intresserad?
Bliwa samarbetar med rekryteringsföretaget SJR i denna rekryteringsprocess. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz 08-407 55 66.

Om Bliwa 
Bliwa är ett kundägt försäkringsbolag som specialiserat sig på personriskförsäkringar för företag och organisationer. Vi erbjuder försäkringar för livet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall, arbetslöshet och behov av vård. Bliwa försäkrar var 20:e svensk och har många av de viktigaste fackliga organisationerna och de största svenska företagen som kunder.

Försäkringsbranschen i Sverige genomgår stora förändringar och Bliwa befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa där kundcentrering och digitalisering möjliggör både nya marknadsplatser och effektivare processer. Vår arbetsplats präglas av tillit, ett högt engagemang och ett prestigelöst klimat. Vi värdesätter samarbetsförmåga, lösningsorientering och vilja att bidra till kontinuerlig utveckling av arbetssätt och verksamhet.

På vårt nyrenoverade kontor på Biblioteksgatan 29 i Stockholm arbetar idag ett 150-tal personer. Bliwa arbetar för att samtliga anställda ska känna engagemang, utveckling och delaktighet i sitt arbete och erbjuder ett brett utbud av förmåner och hälsofrämjande aktiviteter. Vi ser det som en förutsättning för effektivitet och lönsamhet och för att kunna rekrytera och behålla kvalificerad personal.