Miljö- och hållbarhetsspecialist till JM

Rekryterare
JM
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 24 mars 2018
Kontakta
Åsa Nygårds
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du intresserad av att utveckla morgondagens hållbara bostäder, bostadsområden och städer? Nu ges du en unik möjlighet att arbeta med miljö och hållbarhet hos Sveriges största projektutvecklare av bostäder.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till JM-koncernens avdelning Miljö och Hållbarhet söker vi nu en miljö- och hållbarhetsspecialist som kommer att driva, samordna, förvalta och utveckla JM:s miljö- och hållbarhetsarbete. I din roll arbetar du i hela organisationen – i de länder och i de regioner JM är verksamma, med de andra koncernstaberna och med linjeverksamheten från affärsenhetschefer till byggarbetsplatser. Du har även kontakt med externa intressenter och representerar JM i olika typer av branschsamverkan.

I rollen ingår bland annat att:

  • Driva utvecklingsprojekt och bidra till att förbättra JM inom miljö, hållbarhet och digitalisering i linje med våra högt uppsatta målsättningar
  • Bidra till att skapa morgondagens hållbara bostäder och bostadsområden
  • Bidra till att skapa en företagskultur där hållbarhet är en naturlig del av verksamheten
  • Stötta verksamheten i deras miljö- och hållbarhetsarbete, exempelvis Svanenmärkning, klimat, energi och avfallsarbete samt åtgärder för ökad hållbarhet i projekten
  • Skriva texter till webb, sociala medier och informationsmaterial
  • Hålla utbildningar och presentationer

Detta är en heltidstjänst i JM:s moderna och fina lokaler i Solna och du rapporterar till JM:s Hållbarhetschef. Tjänsten är en utökning till det befintliga teamet.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har ett gediget intresse för byggrelaterade miljö- och hållbarhetsfrågor. Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann, drivande och ansvarstagande. För att du ska trivas i din roll har du en god samarbetsförmåga och en förmåga att påverka och entusiasmera andra.

Vi vill att du har:

  • Akademisk examen, gärna civilingenjör eller naturvetare med miljöinriktning
  • Minst några års erfarenhet av strategiskt och operativt miljöarbete
  • Erfarenhet av muntlig och skriftlig kommunikation på svenska och engelska
  • Erfarenhet av att driva och leda utvecklingsprojekt

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn, miljöcertifiering/miljömärkning av byggnader/stadsdelar samt arbete med avfallsfrågor.

För JM är det viktigt att du delar företagets kärnvärden:
långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

Låter det intressant? Kontakta Level Recruitment!

 

 

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Om JM
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.