Entreprenadchef med VD-ambitioner till Elinväst AB

Rekryterare
Elinväst AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 1 mars 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Entreprenadchef
Rollen som Entreprenadchef omfattar ett totalansvar för Elinvästs avdelning för entreprenader i Västsverige. Du rapporterar till VD, stöttar entreprenadteamet bestående av 2 arbetsledare och ca 20 elektriker, hjälper till med inköp, kalkyl, offerter och upphandlingar, skaffar resurser, bemannar entreprenaderna, löser dagliga problem och följer upp projektens lönsamhet. Du arbetar även aktivt med kundrelationer och försäljning samt tillser att lönsamhet och personalnöjdhet är högsta möjliga.

Elinväst erbjuder en mycket utvecklande och spännande tjänst i ett snabbväxande företag med god lönsamhet. Elinväst skall kännetecknas av en professionell, öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär där du blir en av inspiratörerna. Du kommer att få stor frihet att påverka och utveckla denna roll.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från elinstallationsbranschen, vana av att beräkna större entreprenader och svara på förfrågningar. Du är van att driva entreprenadprojekt och har god förståelse för lönsamhetsberäkning. Du brinner för att leda, utveckla och coacha medarbetare likaväl som att utveckla kundrelationer och göra affärer.

Vi tror att du idag är projektledare-, områdes-, affärsområdes-, avdelnings-, entreprenad-, platschef med personalansvar, i ett elinstallationsbolag. Du är troligen utbildad elektriker eller motsvarande och är lokalt förankrad med ett kontaktnät i branschen.

Som ledare är du tydlig i din kommunikation, tillgänglig och engagerad. Du är också strukturerad, ordningsam, social, en vinnarskalle och lagspelare.

Rollen som entreprenadchef kan, om entreprenadverksamheten utvecklas väl, övergå till ett totalansvar för hela Elinväst inom några år.

För mer info: www.elinvast.se

Om företaget
Elinväst är ett service- & entreprenadföretag inom el, tele, ljusdesign, data/fiber och säkerhet som projekterar både stora och små uppdrag. Bolaget omsätter ca 80 MSEK med 50 anställda. På 20 år har Elinväst växt från den lilla firman med de små projekten till den stora el entreprenören som bemästrar de riktigt stora uppdragen. Kontoret ligger i Mölnlycke och bolaget utför uppdrag inom hela Stor-Göteborg.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 18 mars. Vid frågor kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50, e-post: daniel.agren@maquire.se