HR Chef till Östra Bageriföreningen i Halmstad Ekonomisk Förening

Plats
Halmstad
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 23 mars 2018
Ref:
SE-12930
Kontakta
Leif Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som vill bygga framtidens HR funktion

Position
Vår HR funktion behöver vidareutvecklas och byggas utifrån de krav som kommer att ställas på oss i framtiden. Ansvaret innefattar de traditionella arbetsuppgifterna inom HR. Vi tror att arbetet med de mer långsiktiga frågorna utifrån helhet och företagsperspektiv kommer att bli allt viktigare. Samtidigt har vi en verksamhet som pågår i skift 24/6 där det hela tiden uppstår saker som du behöver vara medveten om. Ett omväxlande och ansvarsfullt arbete, där du dessutom får vara med och påverka vad som ställs fram på matbordet i svenska hem. Du har en person som rapporterar till dig. HR chefen rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Du som söker har flera års erfarenhet från ett liknande arbete och du förstår uppdraget att verka stödjande gentemot en produktion på både kort och lång sikt. En förmåga att se sammanhang och helhet är en förutsättning liksom civilkurage, ledaregenskaper och en vilja att affärsmässigt förbättra och utveckla verksamheten. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Välkommen till ett dynamiskt och växande företag som är en av de större arbetsgivarna i kommunen. Du erbjuds ett arbete med stort ansvar och stora möjligheter att påverka och därmed bli en nyckelperson i vår fortsatta tillväxt.

Välkommen med din ansökan senast den 23 mars på www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12930). För mer information se www.ostras.se eller www.mercuriurval.com. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson på 035-135537.

Om företaget
Nybakad glädje sedan 1899 – en del av Hallands matkultur. Östras Bröd är det moderna stenugnsbageriet som bakar bröd på ett gammalt sätt, med skållning och surdeg. Naturligt och Gott. Östras Bröd har haft stora framgångar och är nu Sveriges 4:e största matbrödsbageri.