Fabrikschef till Atria Sweden

Rekryterare
Atria Sweden
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 1 april 2018
Ref:
SE-12899
Kontakta
Ulf Hillstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Övergripande produktionsansvar på Atria Supply Syd

Som Fabrikschef är man baserad i Malmö och har ett övergripande ansvar för verksamheterna på tre orter med produktion av färska livsmedelsvaror som exempelvis risgrynsgröt, ärtsoppa, smörgåsskinka, hamburgare mm.

Position
Atria Sweden söker en ny Fabrikschef som ska vidareutveckla livsmedelsproduktionen inom Supply Syd med anläggningar i Malmö, Borås och Skene.

Som Fabrikschef är man baserad i Malmö och har ett övergripande ansvar för verksamheterna på tre orter med produktion av färska livsmedelsvaror som exempelvis risgrynsgröt, ärtsoppa, smörgåsskinka, hamburgare mm. Uppgiften är att leda enheterna så att budget-, leverans- och kvalitetsmål inom de olika processerna uppfylls samtidigt som produktionsförbättringar görs löpande. Självfallet är arbetsmiljö, säkerhet och utveckling av medarbetare och organisation viktiga att behärska i rollen.

Du rapporterar till koncernledningen, närmare bestämt Senior VP Supply och har ett budgetansvar för knappt 1 miljard kronor och du har idag 8 direktrapporterande med totalt 275 medarbetare.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet från en liknande befattning inom tillverkningsindustrin, gärna i livsmedelsbranschen. Du har en solid och dokumenterad ledarerfarenhet. Som person är du resultatdriven, analytisk och strukturerad. Du gillar strategiska utmaningar samtidigt som samarbetsförmågan är hög i det operativa arbetet. Vidare tror vi att det är betydelsefullt med god kännedom om kvalitets- och säkerhetsfrågor.

Eftersom Atria-koncernen är en internationell aktör är det ett krav att du behärskar, förutom svenska/skandinaviska, även engelska i tal och skrift.

Atria erbjuder en spännande roll med en potentiell karriärutveckling i sikte de närmaste åren. Det är ett företag med välkända varumärken, som verkar i en internationell miljö. Ditt ansvarsområde är av stor betydelse för företagets fortsatta framgång!

Vi behandlar inkomna ansökningshandlingar löpande, så välkommen med din ansökan snarast, personligt brev och meritförteckning, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12899). Frågor besvaras av Mercuri Urvals konsulter Ulf Hillstedt, 0725-54 72 42, och Ingvild Solheim Bobek, 0733-667585.

Om företaget
Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med produktion och försäljning av charkuterier, kyckling, delikatesser och måltidslösningar. Atria arbetar med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Pastejköket, Lönneberga och Ridderheims med en vision om att skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Atria tror på ”Good food - better mood” och det innefattar hela livsmedelskedjan – bolaget levererar trygg och god mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt, från primärproduktion till konsumentens bord. Atria Sweden har ca 800 medarbetare, 7 produktionsanläggningar och omsätter ca 3 miljarder sek. Bolaget ingår i den börsnoterade internationella livsmedelskoncernen Atria Plc som har sina huvudmarknader i Finland, Sverige, Ryssland, Danmark och Estland. Besök gärna www.atria.se eller www.atriagroup.com