Erfaren och serviceinriktad lönekonsult till Grant Thornton

Rekryterare
Grant Thornton
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 26 mars 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erfaren och serviceinriktad lönekonsult till Grant Thornton

Gillar du att arbeta självständigt, att skapa dina egna förutsättningar och få stöd när du önskar? Är glädje i vardagen, ansvarstagande, utveckling och goda relationer viktigt för dig på arbetet? På Grant Thornton arbetar vi rådgivande mot våra kunder och värdesätter våra medarbetare och varandras utveckling. Vi är stolta över att återigen vara branschbäst i undersökningen "Sveriges Bästa Arbetsgivare". Vi är stolta över att Grant Thornton 2017 är branschbäst i undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

På kontoret i Göteborg gör ca 90 engagerade medarbetare varje dag skillnad för våra kunder. Kontoret är centralt beläget och här finns medarbetare från våra affärsområden Ekonomiservice, Revision, Affärsrådgivning och Skatt representerade.

Arbetsbeskrivning
Som lönekonsult hos oss arbetar du självständigt med helheten inom lön för våra kunders räkning. Det är ett varierande arbete där du ansvarar för egna löneserviceuppdrag. Du är med från uppstart av nya uppdrag och ser till att alltid hålla dig uppdaterat med förändringar inom lön och avtal. Du arbetar i en konsultativ roll åt våra kunder och deras personal och är även behjälplig med frågor rörande lön, arbetsgivarintyg, semester mm. I ditt arbete har du mycket kontakt med olika myndigheter, såsom Skatteverket och Försäkringskassan.

Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter och det finns även möjlighet att forma tjänsten efter dina preferenser. I rollen har du kundkontakt och är mån om att ge bästa möjliga service. 

Bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom lön alternativt arbetslivserfarenhet inom området. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat som lönekonsult alternativt erfarenhet från byrå. Det är meriterande om du idag är auktoriserad lönekonsult. Vi arbetar i Hogia lön, har du erfarenhet från det är det ett stort plus. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är målinriktad, empatisk, strukturerad och teamorienterad. Du är flexibel, noggrann och gillar att ge service på en hög nivå. Du har ett rådgivande förhållningssätt och är inte rädd för att bygga kundrelationer.

Om företaget
Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 26 mars 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!