Driven Redovisningsekonom till SVEAB

Rekryterare
SVEAB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 mars 2018
Stängs
den 4 april 2018
Kontakta
Patrik Sundelin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med 1 500 MSEK i omsättning och ca 360 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Vårt huvudkontor finns beläget i Solna.

Gazella rekryterar nu en driven Redovisningsekonom som vill vara med och utveckla SVEABS ekonomifunktion. Du ingår i ett team på fyra personer, där du kommer arbeta i en bred roll med många varierande arbetsuppgifter. Du rapporterar till redovisningschefen. Tjänsten är placerad på SVEABS huvudkontor i Frösunda, Solna. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Utföra reserveringar och periodiseringar och balanskontoavstämningar
  • Konsoliderad likviditetsprognos för flera av bolagen
  • Självständigt ansvara för månadsbokslut för några dotterbolag och vara behjälplig i bokslutsprocessen för det största bolaget inom koncernen
  • Svara på ekonomirelaterade frågor och bistå med service till organisationen
  • Utföra årsredovisning och inkomstdeklaration för några mindre dotterbolag inom koncernen
  • Ansvara för leverantörsreskontraprocessen för ett av dotterbolagen, där scanning hanteras av en annan avdelning

Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet ifrån en liknande roll inom redovisning. Som person är du självgående och trygg i din yrkesroll. Du vet hur redovisningsflödet fungerar och hur olika uppgifter påverkar varandra. Att jobba självständigt mot deadlines är för dig en självklarhet. Tidigare erfarenhet av Agresso och projektredovisning är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du analytiskt lagd med ett öga för detaljer. Du är noggrann, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Då rollen innebär många kontaktytor ställer det höga krav på kommunikativ förmåga. Du samarbetar väl och trivs med att arbeta i team.

SVEAB
Som medarbetare i SVEAB drivs du av våra värderingar Utveckling, Engagemang, Yrkesstolthet och Ansvarstagande. Vi erbjuder en miljö där du förväntas göra skillnad och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Patrik Sundelin.

Liknande jobb

Liknande jobb