Finansinspektionen söker internationell administratör

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 mars 2018
Stängs
den 20 mars 2018
Ref:
998
Kontakta
Karin Lundberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som internationell administratör ansvarar du för Finansinspektionens (FI:s) administration av den gränsöverskridande tillsynen inom tillsynskollegier. FI leder kollegierna, som är samarbetsorgan för tillsynsmyndigheterna från de länder där de stora internationella svenska bankerna bedriver verksamhet. Du förser utländska tillsynsmyndigheter med information, ansvarar för FI:s interna dokumenthantering samt bokar och förbereder internationella möten och möten med de stora bankerna. Tjänsten passar dig som drivs av ordning och reda och tycker om internationella kontakter. Förutom arbetet med tillsynskollegierna bidrar du till verksamhetsstyrningen, bland annat genom att samla in, dokumentera och följa upp de tillsynsaktiviteter som Finansinspektionen bedriver.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och åtminstone tre års erfarenhet som administratör, gärna från myndighet och/eller internationell organisation. Du har goda kunskaper i svenska, engelska och i Office-programmen. Kunskaper inom ekonomi, finans eller juridik är meriterande liksom erfarenhet av diarieföring.

Som person är du självgående, kvalitetsmedveten och initiativrik. Du är serviceinriktad och uthållig och bidrar till ett gott samarbete.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Karin Lundberg på 08- 408 980 33. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 20 mars 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!