VD till Atlasmuren

Rekryterare
Real Competence
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 mars 2018
Stängs
den 8 april 2018
Kontakta
Emi Irefalk-Laffan
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Atlasmuren annonsbild

Uppdraget
Atlasmuren utvecklas och ett mål är att inom fem år expandera fastighetsbeståndet från dagens 42 000 kvm till ca 100 000 km av kommersiella fastigheter belägna i attraktiva lägen, företrädesvis i norra Storstockholm. För att nå dit söker vi nu en kunnig, driven och prestigelös person för rollen som VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Leda och utveckla bolaget
• Leda personalen och se till att bolaget alltid har en professionell och kompetent organisation
• Förädla och expandera fastighetsbeståndet genom förvärv och fastighetsutveckling
• Företräda bolaget gentemot bank- och kapitalmarknaden
• Rapportera och föredra bolagets verksamhet för styrelsen

Det breda arbetet som VD bygger på stort eget ansvar kopplat till mandat. Du ska utarbeta bolagets affärsplan, leda och driva verksamheten mot uppställda mål. Leda, utveckla och entusiasmera en personalgrupp som på sikt även behöver utökas. Du kommer arbeta med frågor som rör bolagets finansiering och andra spörsmål som berör bolaget som helhet. Intäkts- och kostnadsberäkningar på allt från förvärv till fastighetsprojekt och entreprenader är en viktig del i arbetsuppgifterna. Som VD kommer du naturligtvis samverka internt men också representera Atlasmuren i externa sammanhang. Du rapporterar till bolagets styrelse.

Önskvärda kvalifikationer
• Vi ser att du har högskoleutbildning och minst tio års relevant erfarenhet inom bygg- och/eller fastighetsbranschen
• Du har erfarenhet från ledande befattning med personalansvar
• Du har god erfarenhet av budget- och resultatansvar
• Du har stor affärs- och förhandlingsvana
• Du har mycket goda kunskaper inom fastighets- och hyresjuridik och fastighetsekonomi
• Du har goda kunskaper inom redovisning och ekonomisk uppföljning
• Erfarenhet från familjeägda bolag är ett extra pus

Din person
Vi söker en person med entreprenörssjäl och vi fäster stor vikt vid ditt goda affärssinne och din förmåga att hitta kreativa lösningar. För att komma framåt i affärsprocessen är det viktigt att du är självgående, drivande och lyhörd. Du är trygg som person och de flesta skulle beskriva dig som en prestigelös person med ett genuint intresse för människor och ledarskap. Du har under din karriär skapat goda relationer och ett stort personligt nätverk. Du trivs i olika förhandlingssituationer, rör dig enkelt mellan högt och lågt, mellan strategiskt och operativt arbete. Du tycker det är viktigt att vara informerad om din marknad både med ett kort- och ett långsiktigt perspektiv. Vi tror också att det är centralt att du förstår och trivs med att arbeta i en mindre organisation.

Om företaget
Atlasmuren är ett familjeägt fastighetsbolag under omvandling och utveckling. Vi bygger vidare på det som varit vår bärande idé om kundnytta i mer än 50 år. Atlasmuren äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Storstockholm. Vår filosofi är att möta hyresgästernas behov och att anpassa lokalerna till deras förutsättningar. Resultatet är nöjda kunder med växande och lönsam verksamhet, långa och trygga relationer samt få vakanser för oss som värd. Atlasmuren har idag åtta anställda, en god ekonomi och stora framtidsplaner. Mer information om bolaget finner du på www.atlasmuren.se

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Atlasmuren med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb. Alla ansökningar behandlas löpande och givetvis konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan via emi@realcompetence.se eller telefon 0733-519705.