Kvalificerad redovisningskonsult till Ekonomiq i Täby

Rekryterare
Ekonomiq
Plats
Täby (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2018
Stängs
den 12 april 2018
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

”Din ekonomiavdelning på distans”

Ekonomiq är en auktoriserad redovisningsbyrå som hjälper små och medelstora företag med ekonomi, bokföring och administration. Företaget har över 20 års erfarenhet i branschen. Företaget ligger i Arninge i Täby. Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Viktiga ledord för oss är Service, Trygghet, Lojalitet, Kontinuitet och Bred kompetens. Vårt mål är att skräddarsy en så exakt och anpassad ekonomilösning som möjligt för dig och ditt företag. Ekonomiq är den proffsiga och engagerade redovisningsbyrån. Läs gärna mer på www.ekonomiq.se 

Den professionella och engagerade redovisningsbyrån i Norrort som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter i kombination med ”livsbalans” för sina anställda

Om tjänsten

I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar söker vi ännu en rutinerad och dedikerad kollega till vårt team.

Tjänsten innebär att du självständigt skall ha kundansvar och arbeta med bland annat;

  • löpande redovisning
  • redovisning av mervärdesskatt, arbetsgivaravgifter
  • kund- och leverantörsreskontra
  • fakturering
  • bokslutsarbete
  • årsredovisningsarbete
  • bolagsdeklarationer

Detta är en heltidstjänst eller deltidstjänst på 75% placerad vid kontoret i Arninge, Täby. Vi tror att förutsättningar för god livsbalans skapas genom att jobba fokuserat under arbetstid för att sedan kunna vara ledig på kvällar och helger. Därför utförs allt arbete på kontoret. Vi arbetar 39 timmar/vecka alla veckor förutom 10 veckor på sommaren, det vill säga kl 8-17 måndag – torsdag och kl 8-16 fredag. Inga resor i tjänsten förekommer och övertidsarbete är mer ett undantag än en regel. På sommaren tillämpar vi sommartid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning gäller. 

Erbjudande
Ekonomiq erbjuder en kvalificerad tjänst som redovisningskonsult på en dedikerad och mindre redovisningsbyrå med en 20- årig historia. Vi har förmånen att kunna välja våra kunder och arbetar därför endast med seriösa och etablerade företag.

Vi söker
Vi söker dig som är en kvalificerad redovisningskonsult med stort ansvarstagande och engagemang, egen initiativförmåga och som älskar att ge god service till dina kunder. Är du en auktoriserad redovisningskonsult är det ett plus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta på redovisningsbyrå. Du kommer att ansvara för ett antal klienter, varför det är viktigt att du är professionell och noggrann samt har förmåga att arbeta med flera kunduppdrag och kundrelationer parallellt. Mångårig erfarenhet av att självständigt sköta hela ekonomin och bokföringen på ett kvalificerat sätt är alltid ett krav för att kunna arbeta hos oss. Även erfarenhet av att självständigt sköta årsredovisningsarbete och bolagsdeklarationer är ett krav för tjänsten. Har du kunskap av lönebearbetning av tjänstemannalöner är det ett plus.

Vi arbetar bland annat med Hogia ByråEkonomi, Fortnox Ekonomisystem samt Wolters Kluwer Skatt och Bokslutsprogram varför det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av dessa eller liknande ekonomisystem.
Vi värdesätter ett öppet och glatt sinne men det är lika viktigt att du har en stor vilja att samarbeta och att ta ansvar. 
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har Ekonomiq valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsulterna Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373 eller Peter Palmqvist, 0705-708 282. Ansök senast 8 april 2017 genom att ansöka via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!