LOS Energy söker en ekonomiassistent – har du den rätta energin?

Rekryterare
LOS Energy
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 mars 2018
Stängs
den 18 april 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

LOS Energy söker en ekonomiassistent – har du den rätta energin?

LOS


Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, och vill utvecklas långsiktigt hos ett framtidsinriktat och miljömedvetet bolag i energibranschen? Då är du välkommen att lysa upp vårt gäng med din glädje och kunskap!    

Om tjänsten
SJR söker nu för LOS Energy’s räkning en ekonomiassistent, som kommer att arbeta med fakturasamordning och som kommer att ingå i företagets Business Support-funktion.

LOS Energy har i dagsläget 35 kunder vars elnät- och fjärrvärmefakturor samfaktureras med företagets egna elfakturor. Totalt handlar det om cirka 10 000 elnätsfakturor per månad som ska sammanställas och skickas till LOS Energy’s kunder.

I ditt ansvar ingår även att göra kundspecifika kvalitetskontroller i fakturaflödet, utreda saknade fakturor, betalningspåminnelser och krediteringar, liksom att göra löpande kontoavstämningar. I ditt arbete kommer du att ha löpande kontakt med kunder, nätbolag och andra intressenter.

Du kommer även att få möjlighet påverka ditt arbete och vara med i förändringsarbetet kring produkter och tjänster.

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng med högt i tak och mycket glädje på jobbet! LOS Energy sitter i dagsläget i Södertälje men kommer i juni att flytta till nya lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm.   

Lämplig bakgrund
För att ha kraften att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har någon form av ekonomisk utbildning, på gymnasie-, YH- eller högskolenivå, samt har arbetat ett par år med ekonomirelaterade uppgifter. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet, särskilt då det kommer till fakturaflöden.

Du talar svenska och engelska obehindrat, och har god vana av att arbeta i Excel samt en god allmän systemvana.

Som person tror vi att du är social och utåtriktad, eftersom en hel del interna och externa kontaktytor ingår i tjänsten. Vidare har du en god förmåga att planera och arbeta proaktivt, samt är noggrann och strukturerad.

För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen, eftersom kunden tänker sig långsiktigt samarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!    

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag om 6 månader med anställning hos SJR, som sedan övergår i en tillsvidareanställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

LOS Energy är en av de största portföljförvaltarna på den nordiska elmarknaden. LOS Energys 65 anställda i Sverige och Norge hanterar en nordisk företagsportfölj om ca 22 TWh, motsvarande 6 % av den nordiska elförbrukningen. Affärsidén är att ge stora köpare och säljare kontroll över sina elpriser via terminshandel på den nordiska elbörsen samt tillhörande administrativa tjänster. Man hjälper också kunderna att nå sina miljömål genom att sälja grön el och olika lösningar för att minska kundernas klimatavtryck. LOS Energy flyttar sitt kontor den 1 juni till centrala Stockholm.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb